אני לא מאמינההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףףףף....די אין לי כבר כוחות...היתי בטוחה שהחודש נקלטתי היה לי איחור של יומיים מה קורה לגוף שלי למה הוא לא מוכן לקבל הריוןן!!!! נכנסתי לפני שעתיים לשירותים וראיתי קצת כתמים חומים התחלה של מחזור..רק ראיתי את זה ניהיה לי סחרחורות ורע....כאילו ראיתי את מלאך המוות וכל זה היה באמצע העבודה...לא היה לי מצב רוח להמשיך לעבודד....ביקשתי מהמנהל שלי להשתחרר אמרתי לו שאני לא מרגישה טוב..קיצר השתחררתי לבית...אין לי מצב רוח בכלל...בדרך לבית עשיתי הוראת קבע בדוכן של דתיים שיתפללו עלי....בעזרת השם...ואני לא יודעת איך לספר לבעלי שקיבלתי לא רוצה להרוס לו תיום הוא מת לילד כבר הוא בן 33 תכף...והוא חולה על ילדים...וגם אני...והוא מרגיש עלי שקרה משהו כל שניה הוא שואל אותי מה יש לך מאמי את מוזרה..קיצר אין לי חשק לכלום זה לא החודש שלי...ונראה לי שעוד מצפה לי דרך קשה וארוכה!!

מה
6 תגובות
עמוד 1
  • אל תתיאשי! זה רק מלמד אותנו שהריון זה לא מובן מאליו... וגורם לנו להעריך אחר כך את מה שיש לנו, ממי הכל קורה לטובה ויהיו לכם המון ילדים זה רק ענין של זמן ....
    אגב כמה זמן אתם מנסים?
  • היי זה בסדר מאמי אל תקחי את זה בבאסה ותזכרי שהיום הראשון למחזור הוא היום הראשון להריון
    אם לא החודש אז העזרת ה' חודש הבא בנתיים שולחת לך מלא
    לילי
  • אנחנו נשואים 4 וחצי חודשים ומסים אבל זה לא מדאיג אותי ה-4 חודשים האלה...העניין שגם 3 חודשים לפני החתונה לא שמרנו בכלל ולא קרה כלום עד היום כאילו הגוף שלי לא מכיר בכלל הריון

מה
  • טליה אנחנו פה בשביל לתמוך בך. תהיי חזקה!!!!

אני מחזיקה לך אצבעות שהחודש הקרוב את תקלטי, אמן!!!!!
  • תודה מאמי בקרוב אצל כולנו אמן

מה
  • מחזיקה לך אצבעות שבעזרת ה' זה יקרה לך עוד החודש !!!

בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה