יש לי כמה שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה...
    1. בנות אשדוד, מישהי מכירה משפחתון או מעון זול באשדוד? אם לא באיזור י"א (או ממש ליד אני בלי אותו) אז חובה הסעות.? מחירים הגיוניים ושעובדים גם בימי שישי?
    2. הילדה שלי בסופש הזה בת 7 חודשים..היא עדיין לא מתיישבת לבד ולא זוחלת על 6..אפילו לא גחון.. היא לא נעמדת ולא ניראה שהיא קרובה לזה... היא יודעת להסתובב מצד לצד ויודעת לדחוף את עצמה על הגב על משטח הפעילות. לדאוג? מה לעשות?
    3. באותו היום שהיא בת 7 חודש לי ולבעלי יש יום נישיאים שני..
    להוסיף לפייסבוק
4 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    יכולה לעזור לך רק לגבי השאלה השניה, הבת שלי כבר בת 8 חודשים וגם לא עושה את כל הנ"ל ואמרו לי שהיא בטווח הנורמה, מתחילים לזחול גם בגיל 9 חודשים, אז אין לך מה לדאוג, יש כל מיני תרגילים לעידוד זחילה, אולי בנות אחרות יוכלו לעזור אם זה יותר.

חוץ מזה מזל טוב ליום נישואים, איזה כיוון של תפריט את מחפשת? מעניין יכול להיות בכל מיני כיוונים...
  • בשרי אבל משהו מיוחד..לא קציצות ברוטב.. לא משהו יום יומי
    וקינוח אני לא יודעת..אבל משהו אולי עם פירות..יש לי בבית מנגו ונקטרינות שעוד מעט יפוג תוקפם

להוסיף לפייסבוק
  • אמרת מנגו, קינוח וקל?
    טארט מנגו חם

לגבי מנה ראשונה: אני עושה את המתכון הזה עם תפו"א במקום בשר וזה יוצא מעולה.
    עלי פילו במילוי

ומנה עיקרית, אני לא יודעת... אצלנו הולך עכשיו חזק עוף "מתוק" השאלה אם זה מעניין אותך...
  • בעלי לא מחשיב עוף לבשר :)
    גם לא קציצות.. סטייקים וקדירה כן.

להוסיף לפייסבוק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה