האם אני קרובה לשאיבה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז היום שוב הייתי במעקב זקיקים אחרי שאתמול גם הייתי והזקיקים שנצפו היו
    20
    19.5
    19
    16.5
    16.5
    15
    14
    14
    רירית 10.5
    ממה שרשמתי פה בערך נראה לכן שאני מוכנה לשאיבה ושרביעי תהיה השאיבה או שיעדיפו לגדל אותם עוד יום?

איך זה הולך מיבחינת הזקיקים אם יש לי 7 זקיקים זה אומר שישאבו מקסימום 7 ביציות?
    אז אילו שאומרות ששאבו להן 20 ביציות יש להן 20 זקיקים? איך בעצם זה עובד?

תודה ושיהיו רק בשורות טובות אמן!
5 תגובות
עמוד 1
  • את קרובה כן...שיהה בהצלחה...
    כמה שאבו זה פחות חשוב
    מה שחשוב זה כמה הפריות יש לך...
    שואבים תמיד את כולם, אבל לפעמים יש כאלה שמסתתרים מאחורי הזקיקים שאת רואה, ואז יש יותר....
    שאיבה ממוצעת נעה בין 8-10 בציות...ואם כולן מופרות זה אידיאלי
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אני מתה מפחד מההרדמה כל החיים היה לי פחד מזה אני יודעת שלא מרגידים כלום אבל מפחדת מהתופעות שאחרי הקאות כאבים וכו
    מתי מרדימים אותי רק אחרי שהרופא נכנס? אוף אני ממש לחוצה
  • האמת היא שחוסר הוודאות שיגע גם אותי!!! אני לא יודעת איפה את עושה, אני עשיתי באסותא וכך זה היה..
    הגעתי ליחידת IVF פניתי למזכירה. אצלה מילאתי טפסים ובעלי היה צריך לחתום. את הטפסים מסרתי לאחות וחיכיתי בחוץ עד שיקראו לי. שקראו לי אחרי איזה חצי שעה דגימת הזרע נמסרת למעבדה, אני החלפתי את הבגדים ושמתי את החלוק הסקסי הזה עם הפתח בטוסיק
  • האם גם הבעל יכול להיכנס לחדר הניתוח כאשר מבצעים את השאיבה?

אני שואלת לגבי אסותא ראשל"צ

תודה
  • לא הבעל לא יכול להיות בחדר ניתוח !
    ולי אישית לא היו בחילות או הקאות ועברתי 11 שאיבות .
    מה שכן לפעמיים היו כאבים כמו כאבי מחזור קצת יותר חזקים .
    מאחלת לך שאיבה ללא כאבים בכלל ( יש גם כאלה ) .
    בהצלחה מותק!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה