-
מה שאר ההורים נותנים?
אני חושבת שלהוציא 5-7 ש"ח להפתעה זה סביר בקבוצה של 12 ילדים יחד עם זאת זה תלוי במצבך הכלכלי, במה שנהוג להביא לגן, במה שאת אוהבת וכו'.
לרוב ההפתעות טובות ל10 דק' עד יומיים מרגע הנתינה (והן גם לא ממש מעניינות את הילדים לאחר מכן אם הן נשארות שלמות
-
תראי אני בקבוצה של 35 ילדים השקעתי 2 ש"ח להפתעה (אקדחי מים בדיוק היה שבועות)
אז לדעתי את יכולה להשקיע 5-7 ש"ח - סביר ביותר
-
זה רק 12 ילדים ואת לא צריכה להביא גם כיבוד או עוגה - ברור שהייתי משקיעה קצת יותר.....
-
תלוי במס' הילדים אצלנו זו שקית הפתעות אני משקיעה 2.5 שקל
אבל במקרה שלך הייתי משקיעה כי כמות הילדים קטנה
[center]
-
אנחנו חגגנו עכשיו בגן, קניתי ל- 35 ילדים הפתעה בשקל (סט של 5 חותמות). הילדים היו מרוצים עד הגג. בשנה שעברה היו 30 וקניתי ארנק סקוטש' בשקל.
אצלנו מביאים גם עוגה, כוסות, מפיות, חטיפים ומתנה לגן - לכן נראה לי מוגזם להשקיע בהפתעות יותר מדי. רוב ההורים קונים בשקל-שניים.
לגבייך, אם אין לך הוצאות נוספות ויש לך את היכולת, אני חושבת שזה מאד מכובד לקנות ב- 10 שקלים.
-
קנינו הפתעה בשקל, בנוסף ממתקים, קישוטים, עוגה, זיקוקים.
בסיטואציה כמו שלך ברור שהייתי משקיעה יותר...
-
אצלנו ביום הולדת מביאים גם חטיף לכל ילד, עוגה, מפיות, שתיה, עוגיות וכמובן הפתעה.
אנחנו הבאנו חוברת צביעה+צבעים, עלה לנו 3 ש"ח לכל ילד.
כשהגדולה הייתה בגן קטן יותר והיו רק 15 ילד, אז השקענו יותר, קנינו ב6 שקל משחק השחלה חמוד.
-
גם אנחנו היינו צריכים להביא כיבוד + חטיפים + עוגה + בלונים + קישוטים + זיקוקים + צלחות-כפיות-מפיות + שתיה - כל זה ל-37 ילדים (בימים הולדת וחגים חוגגים 2 קבוצות - בוגרים וצעירים ביחד).
שקיות הפתעה לילדים - קניתי 3 הפתעות קטנות (כי הוא חגג 3) שקשורות לחנוכה/אור (כי בדיוק היה חנוכה) - פנס, כדור שזוהר כשזורקים אותו וסביבון גדול ומגניב.
עלה לי כ- 6.5 שקלים לשקית.
בסיטואציה כמו שלך הייתי משקיעה יותר בהפתעות
-
זה תלוי מה נהוג בגן.
שקד תמיד חוזר מיום הולדת בגן עם שקית ממתקים והפתעה (משחק) מושקעת יחסית.
גם בגן שלו יש 12 ילדים (לא כולל אותו).
כשהכנתי שקיות הפתעה, הגעתי ל-13 ש"ח בערך לשקית הפתעה.
גם הבאנו, חטיפים, עוגה, כלים חד פעמיים, בלונים, בורקסים ופיצות.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!