היי בנות עדכון ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה , אתן לא יודעות מה עברתי מאתמול להיום סיוטטטטטטט

קודם כל החדשות הטובות , ברוך ה' הגניקולוגית שלי ראתה שק יפה ותקין חמסה חמסה ומשהו מבצבץ בפנים , שק שהוא גדול יחסית לשבוע שבו אני נמצאת . יצאתי ממנה כולי שמחה מאושרת ומתרגשת שהכל טפו טפו תקין .
11 תגובות
עמוד 1

• אני שמחה שהכל הסתדר בסוף
  • בס"ד

תותי נשמה..................

איזה יופי ב"ה שהכל בסדר!! אני מהזה שמחה בשבילך :)
  • תודה רבה רבה !
  • תותילה שמחה לשמוע

שיהיה המשך הריון קל ותקין

הלן
  • יופי תותי אני מאד שמחה בשבילך
    שיהיה בהצלחה והריון תקין ומהנה
  • תותי........
    מזל טוב יקירה.
    עכשיו שכבר שמעת שהכל תקין תהי רגועה ותתחילי להנות מכל התופעות.
    ברוך השם הכל בסדר....
    שימשיך להיות לך הריון משעמם וקל ותיהני מכל רגע.
    גם בימים קשים ומלאי תופעות תזכרי את ה- המהמם שבדרך אליך ותזכרי שכל דבר שווה.
    תמשיכי להתעדכן מה קורה אצלנו ואני מאחלת לכולנו שבקרוב מאוד נעבור אלייך לפרום השכן.
    המון
  • וואי גם אני עברתי את החשש הזה לפני מספר שנים.... יו בטח אכלת סרטים שחבל על הזמן.... אבל ברוך ה' הכל מאחורייך.. .!!!!! וחדשות טובות יש בידייך!!!!! שיהיה 5555555 והמשך הריון קל בריא ומהנה.....
  • תודה

בן פורת יוסף שום מלח פלפל וכו... שיעבור בע"ה בשלום !!!

בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
  • תותי מאמי אני ממש שמחה שהכל בסדר
    שולחת לך מלא
    שיהיה לך הריון קל ותיקין
  • באמת מלחיץ...אבל ב"ה הכל בסדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה