משהו מוזר ביותר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סיפרתי לכן שאתמול נכנסתי לשירותים וראיתי הפרשות חום בהיר כזה ממש בקטנה..כמו לפפני מחזור..והם הפסיקו ולא קיבלתי מחזור מה זה יכול להיות למישהי יש ניסיון?? השתרשות אני חושבת שלא..הביוץ שלי היה ב17,18 לחודש!!! עברו שבועים מאז....מה זה יכול להיות אז? ממש מוזר ואתמול בלילה היה לי מעט סחרחורות כאלה

מה
4 תגובות
עמוד 1
  • היי טליה,
    אני לא זוכרת אם רשמת או לא אבל עשית בסוף בדיקת בתא?
    אם לא עשית, תלכי מחר בבוקר ותעשי וכך לא יהיו יותר ספקות
    אולי אכזבה אבל לדעתי זה עדיף מלהיות בספק.
    כתמים חומים עד כמה שאני יודעת זה עוד לא מחזור,
    תבדקי ותעדכני
    בהצלחה
  • היי צופי....אכן לא עשיתי בדיקת בטא..אני מחר יעשה על הבוקר:) מקווה שהאכזבה לא תבוא

מה
  • דווקא כתמים חומים זה כן יכול להיות השתרשות.
    לפי מה שרשום באתר, בסוף שבוע שלישי יכולים להופיע כתמים חומים למשך יומיים בערך שהם בעצם השתרשות.

הכי בטוח לעשות בדיקת בטא כדי להוריד כל ספק.

בהצלחה ותעדכני!!!
  • הלואיייייי אוף...אם המחזור יגיע אחרי 35 ימים אין אני משתגעת לא יוכל לחכות בסבלנות עד חודש הבא שזה עוד 35 ימים!!

מה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה