כוחו של התת מודע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות מוקדש לכולכן :

בשבט אינדיאני קדום הגיע יום אחד נער צעיר אל סבו כשהוא להוט ונרגז וסיפר לו כי רב עם חברו הטוב והוא מאוד מאוכזב וכועס על החבר. הסב הקשיב בסבלנות לדבריו של הנער ואמר לו חרישית: "בוא ואספר לך נכדי היקר, על שני הזאבים שלי : " גם אני, בזמנים מסוימים נתמלאתי שנאה לאלה שלוקחים יותר מידי מבלי לחשוב על העוול שהם גורמים. אבל למדתי נכדי, שהשנאה והכעס מכלים את כוחותיך שלך ולאויבך אינם מזיקים כלל....

אני מרגיש, המשיך הסבא, שכאילו יש בתוכי שני זאבים. האחד זאב טוב שאינו מזיק. הוא אמיץ, מאמין בעצמו ובדרכו, חי בהרמוניה עם הסביבה ואינו נפגע כאשר פוגעים בו שלא בכוונה. הוא נלחם חזרה רק כאשר יש לכך הצדקה וגם זאת הוא עושה בדרך הנכונה ביותר.

לעומת זאת, הזאב השני...אוי! היצור הזה הוא בעל מזג סוער, כל דבר קטן מביא אותו לתסכול גדול. הוא זועם רוב הזמן, גם עם עצמו, ללא שום סיבה מוצדקת. לפעמים הכעס, והאכזבה שלו כל כך עצומים עד שהוא אפילו לא יכול לחשוב בהגיון. וזה חסר כל טעם, שהרי הכעס והתסכול שלו לא משנים דבר, להיפך הם רק מעוותים את מחשבתו ומרחיקים אותו ממה שהוא מבקש לעצמו.

לפעמים זה קשה לחיות עם שני הזאבים הללו בתוכי, כל אחד מהם מנסה בכל עת לשלוט לבדו על נפשי..."

הנכד הביט בעיני סבו בקשב רב ושאל: "מי מהם מנצח, סבא?"

הסב הזקן חייך וענה בקול שקט, "זה שאני מאכיל, מנצח."

5 תגובות
עמוד 1
  • הסוד לחיים בריאים של אושר וסיפוק טמון באופי מחשבותינו והמסרים שאנו שולחים אל תת המודע שלנו
  • מקסים, ואני מאמינה שגם כל-כך נכון..
    תודה..

• הלוואי שרק נדע ליישם...
    אין ספק שאני צריכה להזכיר לעצמי כמה וכמה פעמים ביום...
    סיפור מקסים עם מסר כל כך נכון!!!
  • ספור מקסים אם מוסר הסקל רב חשיבות
    ואכן הלוואי שתמיד נצליח ליישם
    לילי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה