כדאי לבדוק מחר?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני אשמח לשמוע מניסיונכן..
    המחזור האחרון שלי החל ב31.5 ישר לאחר שהפסקתי עם הגלולות..
    בדרך ניסינו כמה פעמים באיזור הזמן שאמור היה להיות ביוץ שגם הרגשתי במהלכו כאבים באיזור הבטן התחתונה.
    מאז עשיתי כבר שתי בדיקות ב26.6 יו"מ 26 בשתן ראשון שיצא שלילית , ו29.6 ביו"מ 29 באמצע היום שגם יצאה שלילית.
    עדיין לא קיבלתי ואני מרגישה הרבה את הבטן התחתונה, כמו גם את החזה, יש לי הרבה הפרשות, מדי פעם בחילות (בעיקר בערבים) והרבה תיאבון.
    האם כדאי לי לעשות מחר בדיקה בשתן ראשון? אני מחר אהיה ביום ה35, זה נשמע לי כבר מספיק זמן שבו אני אמורה לראות אם יש משהו, למרות שאני לא יודעת מה אורכו של המחזור הטבעי שלי כי רק סיימתי גלולות אחרי 3 שנים ברצף...
    אשמח לשמוע מה אתן חושבות כי אני כבר מבולבלת.. מצד אחד רוצה לתת מספיק זמן שאם זה הריון אז לא ל"בזבז" את הבדיקה ומצד שני אם זה לא , אז לראות מה אפשר לעשות עם זה.
8 תגובות
עמוד 1
  • בס"ד

אני הפסקתי את הגלולות אחרי חצי שנה והמחזור הראשון הגיע אחרי שבוע איחור
  • וואי נשמע ממש טוב!!!! גם אני עברתי את מה שעברת ועדיין אני עוברת... חוץ מהבחילות לעת עתה!!!!! יאלה לכי להיבדק!!! בדיקת דם!!!
  • נשמע טוב לוואי והודש הזה הוא החוד שלך אני מציע לחקות עו יומיים שלוש
    מכיון שהבנתי מהבנות כאן בפורום שהחרי גלולות לוקח קצת זמן עד שהמחזור חוזר לעצמו

מקוווה לבשרות טובות ממך
    לילי
  • מאיה היי

גם לי היו תופעות זהות לחלוטין ואיחור מיד לאחר הפסקת גלולות
    כמו כן היה לי איחור וקיבלתי מחזור אחרי 44 יום
    אני מדברת על המחזור הטיבעי הראשון שלי לאחר הפסקת גלולות.
    אני מציעה לך לחכות עוד קצת ולא למהר לעשות בדיקה

הלן
  • טוב אז ככה, בעלי רצה שאני אעשה את הבדיקה בכל זאת הבוקר והאמת שאתמול הייתה לי כבר ממש בחילה בערב וסחרחורות וכאלה כך שחשבתי שיש מצב טוב..
    אבל......
    הבדיקה יצאה שוב שלילית!!!!!!
    אני לא מבינה מה הקטע הזה.. יכול להיות שהבדיקות לא 'קוראות' אותי?
    אני כבר שבועיים וחצי עם הסימפט' האלה שכתבתי.. או שאני באמת ממציאה סימפט' ובכלל צריכה לקבל אוטוטו...מבאס

• אני חושבת שחבל על הכסף, כדאי לך לעשות ב. דם
    הכי וודאי, כך תוכלי לדעת האם זה חיובי או שלילי ולהמשיך הלאה..

מקווה בשבילך שהבדיקת דם תצא חיובית
  • הכי בטוח לעשות בדיקות דם!!

בהצלחה!!
  • לפעמים אנחנו מרגישות את התופעות האלה באופן פסיכולוגי כי ככה אנחנו רוצות להרגיש עכשיו.
    הכי טוב לכי לעשות בדיקת דם מה שבטוח בטוח ובע"ה יהיה בסדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה