שאלה???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    יש לי שאלה, יש לי מחר תור אצל הגניקולוגית, למעקב זקיקים...
    לפי ערכת הביוץ והמחשבון ביוץ שקולע בול, הביוץ שלי התחיל מאתמול אז קיימנו גם בשבת וגם אתמול ומן הסתם שנקיים גם היום :-)
    השאלה שלי היא, אם מחר בבדיקה הרופאה יכולה לראות אם איזשהיא ביצית חמודה התשחלה לה ויש הריון( הלוואיייייייייייייייי), ואם לא ואני בעצם יודעת את התאריך ביוץ שלי( לפי הערכה) אז במה בעצם הרופאה כן יכולה לעזור לי???
    אשמח אם תענו לי....
2 תגובות
עמוד 1
  • היא תגיד לך אם את צודקת ואכן יש ביוץ ואם לא, מתי הוא אמור להתרחש לפי גודל הזקיק שהיא תראה בשחלה.
    היא גם יכולה להגיד לך מאיזו שחלה יקרה / קרה הביוץ.
    בד"כ קובעים מעקב ליום ה- 10 לוסת כך שאין מצב לפספס את הביוץ.
    ולא, היא לא תוכל לראות היריון מפני שגם אם היה ביוץ וגם אם הביצית הופרתה כרגע הביצית עושה דרכה לרחם וזה צבר תאים כ"כ קטן שלא ניתן לראותו.

• תודה רבה חמודה,
    אני מבינה שעשית שיעורי בית כמו שצריך חחחחח...
    יואו הציפייה הזאת פשוט מוציאה אותי מדעתי, אני פשוט מרגישה חסרת אונים,
    הדבר היחיד שחשוב לי זה לדעת שהכל אצלנו בסדר, שזה פשוט קצת מתעכב,כי כל עכבה היא לטובה... אני יודעת שזה יקרה, ושזה קרוב... הלוואי מחזיקה, לכולנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה