בנות כנסוווווווווו אני לא מאמינה! ובטח גם אתן!!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עשיתי בדיקת הריון נוספת...... כן כן... אני והסקרנות שלי ו... אני בהריון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבדיקה של יס אור נו מופיעות לי 2 פסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בשוקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני לא מ-א-מ-י-נ-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בנות הלוואי והחודש הוא החודש גם בשבילכן!!!!!!!!!!! אני מודה לכן על כל התמיכה ואהבה שקיבלתי מכן לאורך התקופה הזו אין עלין אוהבת שיראל!!!!!!!!
מ ז ל ט ו ב !!!!!!!!!!!!!!! את רואה אמרתי לך!!!! כנראה שתפילותיי בשבילך נענו....... איזה בשורה משמחת.... מזל טוב ממי, מאחלת לך הריון קל ותקין... אוהבת אותך
אל תעזבי את הפורום!!!!!!!!!!!!!!!! אני עצובה ומאושרת ביחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יואווווווווווווווווווווווווו איזה יופיייייייייי אני מה זה שמחה בשבילך מותק !!!
שיהיה בשעה טובה ומוצלחת ....
אני לא יכולה להפסיק לרשום לך מרוב אושר. עכשיו תסבירי לי מה את מרגישה שאולי יהיה לי טיפה של תקווה החודש.
reas את לא מבינה אני בוכה בגללך!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נשבעת לך!!!!! בעלי צוחק עליי!!!!! (הוא אומר שזה מאושר בעיקר...) אבל את מרגשת אותי!!!!!! מאמי אני מאחלת לך ולכל בנות הפורום שתקלטו מהר!!!!! ותצטרפו אלי ואל תותי לפורום השכן!!!! ואין מצב שאני אעזוב אתכן אין מצב!!!!!!! הפכתן להיות חברותי לנפש!!!! אני שוב מודה לכן על כל התמיכה שלכן!!! אין עלכין!!! שיר 26 תודה רבה על תפילותייך!!!!! כמו שאמרתי באחת מההודעות אומרים שמי שמתפלל על חברו נענה תחילה ....אז כנראה שאת הבאה בתור!!!!!!!!!!!!!!!!! תותי את מוכנה לקבל אותי????
שיראללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בש-ו-ק
איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
זוכרת שהתחלת לספור שבועות ואמרו לך כאן שלא טוב , שלא תתאכזבי ובלה בלה בלה.... ואני אמרתי לך שכן - כי זו יכולה להיות נבואה שמגשימה את עצמה.... ואכן כך, צרוף מקרים או לא - אני ממשיכה לספור ובנות תתחילו גם אתן.... אני בשבוע 2 ו- 3 ימים.... ואתן.......
יואו שיראל אני עוד בשוק מהבשורה......איך אני שמחה - את לא מבינה איך התפללתי בשבילך בהדלקת נרות יום שישי - זה היה גם ראש חודש...... אמרתי - "בבקשה ששיראל מהפורום תכנס להריון" (איזה מצחיק זה נשמע) איזה כיף
שיר 26 את קורעת!!!!!!!!!!!!!!! תודה נשמה שלי!!!!!!! כנראה את צדיקה גדולה!!!!!! לא סתם ההוא בשמיים הקשיב לך!!!!!!!!!! לגבי הספירה תמשיכי לספור!!!!!! אני איתך!!!!!!! זה הצליח לי אז זה יצליח גם לכן!!!!!! אכן נבואות מגשימות את עצמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שיראל מהממת !!! מזל טובבבבבבב!!!! הריון קל ותקין !!!!!
יואוווווווווווווו איזה כיף אני ממש מאושרת בשבילך המון מזל טוב הריון קל ותקין
יואווווו מזללל טובבבב!!! איזה קטע אני יושבת ולומדת למבחן וכבר בצהריים אמרתי די אני חייבת להתרכז עכשיו לא נכנסת יותר היום לפורום ובכל זאת נכנסתי "רק לרגע" "רק להציץ" ואני רואה את השורות המשמחות!!! ותוך כדי שאני קוראת עפה לי הכוס מהשולחן והתנפצה!!! ואני חושבת לי בראש מזללללללל טובבבבבב!!!! איזה קטע זה היה ממש כאילו הכוס הרגישה את ההתרגשות! אז אחרי שסיימתי לטאטא את הזכוכיות ולייבש את המים התיישבתי לכתוב לך. אני כל כך שמחה בשמחתך! בדיוק היום חשבתי עליך בצהריים וראיתי את ההודעות שאת רושמת וחסרת סבלנות ורציתי לרשום לך שבע"ה אוטוטו זה יבוא! אחרי שניקלטת על הנסיו הראשון עם הילדה ואת יודעת שהכל תקין ברוך ה' אין מה לדאוג זה יבוא!!! והנה זה הגיע!!!
אמנם הייתי איתך בספירה אך בשבת קיבלתי כמו שעון... בע"ה חודש הבא... החודש יש לי יומולדת אז אולי בסופו אקבל את המתנה מאחלת לך הריון קל ותקין ואל תעזבי אותנו... לא את ולא תותי! ותעדכני!!!
דרך אגב מה קורה עם KKD?? הי הלה תור משהו לרופא פריון ומאז נעלמו עקבותיה... אני יודעת שחלקכן בקשר איתה בפייסבוק וכאלה... מקווה שהכל בסדר!!!
שיראל.... המון המון מזל טוב. אני הרגשתי שהבשורה שלך היא רק עיניין של זמן. שיהיה לך הריון קל ומשעמם ושבעוד 9 חודשים בעזרת השם תזכי להחזיק בריא ושלם. החודש הזה הביא איתו הרבה בשורות טובות ואני מקוה שחודש הבא נידבק ונצטרף אלייך ואל תותי עוד כמה מהפורום. תחזיקו לנו אצבעות משם תתחילי להנות מההריון וגם שיהיה קצת קשה תזכרי את הימים שייחלת להקיא ולהרגיש זוועה בשביל לדעת שאת בהריון.. המון המון רעות
וואו... איזה אושר!!! מזל טוב!!!! שימשיך קל ותקין!!
בשעה טובההההההההה
!!!!!!!!!!!!!1 שמחה בשבילך!!
קולולולולוו מזל טוב שיהיה קל ותקין
רק בשבילך נכנסתי לפורום!!!!!!
אני כל כך שמחה שהנבואה הגשימה את עצמה!!!!!! שיהיה לך הריון קל ותקין ושלא יהיו לך תופעות בכלללללל.....
באמת מגיע לך אחרי כל האכזבות....
עכשיו בתי המרקחת יפשטו רגל חחחח חחח
מזל טוב מהממממת!!! נשיקות
ואו!!!!!!! בשעה טובה ומוצלחת!!!!! איזה יופי!!! הריון קל ותקין...
חחחח קרן ענק!!!! מכל הבדיקות שקניתי רק אחת ריצת אותי עכשיו תהיה לסופר פארם אצלנו ירידה חדה בביקוש לבדיקות הריון.....
במבוש הבת שלי היום בדיוק בת 3!!!! היא נולדה ב4.7.11!!! מגניב אה? לרגל יום ההולדת של הבת שלי ירין- ירין קיבלה את המתנה לה ייחלה 3 שנים!!!! אני רק מקווה שהכל יעבור בסדר ושלא יהיו תקלות בהמשך.... מפחידדדדדדדד אותי... מאז שאני יודעת שאני בהריון אני מפחדת לדבר ולהוציא הגה... שלא יקרה משהו...
יואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איזה כיףףףףףףףףףףףףף ממש הייתה לי הרגשה טובה וזה קרה המון המון מזל טוב שימשיך תקין וארוך
נכון שושן!!! אני זוכרת שכתבת לי שיש לך הרגשה טובה לגביי.....!!!!! תודה על האיחולים!!!!שיראל
יוווווווו שירל אני מאושרת בשבילךךךךךךךךךךך מזל טוב מאמי איזה אושר את לא מבינה מבצבצות לי דמעות של אושר בעניים אני יודעת כמה היית חסרת סבלנות וממש חיקית ל לילי
שיראל איזה יופי המון מזל טוב ושיהיה הריון קל ותקין
איזה כיף לפתוח ככה את הבוקר!! מזל טובבבבבבבבבבבבב
מותק מזל טוב אפילו שאני לא מכירה אותך הצלחת לרגש אותי מאוד אני מאחלת לך הריון משעמם...
מזל טובבבבבב!!!
שיראל חיים שלי!! את לא מבינה איך אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!! כמה יייחלת לדבר העצום הזה!! והנההה זה הגיע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כפרעליייך1! תשמרי על עצמךךך!!!!!! ותתפללו מעכשיו לבן זכר בע"ה!!! אתם מדהימים וכ"כ מגיע לכם!!! אוהבת בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ובע"ה נעשה ונצליח!! "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
בשעה טובה ובקרוב לכל בנות ישראל...
המשך תקין ועגול ל 9 חודשים מאושרים ובריאים
בשעה טובה - איזה אושררררררר!!! תהני מכל רגע ושיהיה תרין ועגול!!!
איזו בשורה משמחת! שיהיה לך הריון מושלם מכל הבחינות!
תודה בנות!!!!!! אוהבת!!!!!!! שיראל
וואוו! מזל טוב גדול שיראל!
מזה שמחתי לראות..
המשך הריון בריא ועגול
תודה מאמי....
יאווווווווווווו שיראללללללליייייי אני קופצת מדי פעם לקרוא מה חדשש
אני בהלםםםםם כל כךךך שמחחחהה בשבילךךךךךךך!!
advali בעיקרון עשיתי בהתחלה בדיקת הריון של מקלון הזהב ויצא לי שלילי ובסוף למחרת עשיתי בדיקת הריון של יס אור נו פרופסיונל ויצא חיובי את לא מבינה איך קפצתי מאושר!!!!!!!!!!!