ל adidas28 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לשאול אותך איזה טיפולים עשית והאם זו פעם ראשונה שלך(כלומר נקלטת בפעם הראשונה) ?
    (אולי זה יעודד אותי קצת , כי אני די בלחץ חודש הבא אנחנו אמורים להתחיל....למרות האינטואיציות שלי שאהיה בהריון החודש בעזרת השם....)
6 תגובות
עמוד 1
  • היי שיר :)

זה באמת הטיפול הראשון.
    הבעיה הייתה אצל בעלי היקר ונאלצנו לעבור טיפול IVF במשך שבוע וקצת הזרקתי גונל F פעם בכמה ימים העלו לי את המינון כל פעם אחרי שבאתי לביקורת.יומיים לפני השאיבה הזרקתי אוביטרל וצטרוטייד.
    התהליך לי באופן אישי היה די פשוט,לא הרגשתי תופעות שונות ומשונות ובאמת שהיה קליל.

אני מאחלת לך גם שזה יהיה לך קליל והשד לא כזה נורא!
    המון המון בהצלחה!
  • תודה
  • 1 חמוד :)
  • אדידס המון המון מזל טוב!!!
    ממה שכתבת הבנתי שאת מטופלת בברזילי. גם אני מתחילה להיות מטופלת שם.

תוכלי בבקשה להרחיב על הצוות? על השאיבה? הרופא שקיבל אותנו הוא גד ליברטי

תודה רבה ושוב המון המון המון מזל טוב :)
  • הצוות ממש מקסים,מתחיל מהמזכירה ונגמר ברופאים,אני מכירה את ד"ר רוית נחום ואת פרופ' ראול אורביטו שהוא זה שהחזיר את העובר.והוא היה מדהים,שיתף אותי בכל דבר סיפר בכל רגע מה בדיוק הוא עושה וזה מאוד עזר לי כי הייתי מאוד לחוצה.
    על השאיבה אין ממש מה לספר,את לא מרגישה כלום
    20 דק' את מורדמת,אני אישית התעוררתי ואחרי חצי שעה בערך כבר הלכתי הביתה וחוץ מעייפות שום דבר חריג לא הרגשתי.
    באמת באמת שאין לי מילה אחת רעה לומר על המקום.אני מאוד מרוצה.

בהצלחה!
  • איזה יופי, איזה כיף לשמוע!!! :)
    דר נחום היא זאת שקבעה לך את התוכנית??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה