קיבלתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המכשפה הגיעה

מה
13 תגובות
עמוד 1
  • אויש ......ממי.........
  • בעזרת השם

מה
  • וזה אומר שהיום הראשון להיריון התחיל היום!!!
  • מאמי... אני קיבלתי בשבת... אז יאללה אנחנו פחות או יותר יחד!!!
    בע"ה בעוד חודש אנחנו עוברות יחד לפורום השכן!!!
  • הלואי אני לא מפסיקה לבכות מלא חוודשים מנסה כבר..ועכשיו גם אני ובעלי רבנו הוצאתי עליו את כל העצבים והתסכול שלי...כולן מסביבי כבר בהריון או נקלטו בעבר...אני לא ניקלטתי פעם אחת .....בכל החודשים האלה...כאילו הגוף שלי לא מכיר הריון בכלל

מה
  • אוייי טליה, אל תתבאסי יותר מידי...

ביומיומיים הקרובים זה יעבור ותתחילי לספור שוב לאחור בתקווה שהחודש לא יגיע!!!
    זה בסדר להוציא מידי פעם את העצבים, אבל אני בטוחה שבעלך מבואס בדיוק כמוך... יהיה בסדר...
  • טליה קטן עלייך

חודש הבא אני מבטיחה לך שהחודש שלך
    היום ומחר תתבעסי אבל מיום חמישי מתחילים מחדש !!!

בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
  • ספרי לי על זה... גם אני לא נקלטתי עדיין אף פעם ואנחנו מנסים כחצי שנה ותאמיני לי אני יודעת
    המחשבות בראש כל היום אולי יש בעיה אחרת איך זה שלא נקלט? איך יכול להיות???
    אבל אני מכניסה לעצמי את זה לראש מהחודש הראשון שמה יהיה אם יש בעיות...
    אנחנו חייבות להיות חזקות ואופטימיות שהכל בסדר ולהרגע ובע"ה זה יבוא
    תאמיני לי שאני כבר לפעמים מקנאה במישהי שמספרת על הריון כימי או הפלה טבעית אני אומרת לפחות היא יודעת שהיא יכולה להקלט... ואז אני תופסת את עצמי ומתנערת ואומרת אוי ואבוי!!!
    אז שלא נדע מדברים כאלה ושבע"ה גם אנחנו נקלט להריון תקין ובריא במהרה!!!
  • זה מה שאני אומרת שאם יש מישהי שלא נקלטה עדין ואין לה ילדים עברה הפלה טבעית בעבר וזה טבעי והיא יכולה להיות רגועה שהיא תקלט בפעם הבאה..ואין לה בעיות...ואצלי זה בדיוק ההפך במשך מלא חודשים לא ניקלטתי פעם אחת כנראה שיש לי איזה בעיה....

מה
  • אל תחשבי ככה!!! באמת אני כל הזמן מנסה להגיד לעצמי שאני גם מכירה הרבה בנות שלקח להם גם זמן להקלט ואין שום בעיה ובאמת אני מאמינה שהלחץ הוא לא לטובה!!!
    תאמיני שיהיה בסדר בסוף זה מגיע לכולם!!! באמת!!!
    וגם אם יש חס וחלילה איזשהי בעיה היום הרפואה כל כך מפותחת שאין אישה שרוצה ולא יהיו לה ילדים! לכולנו יהיו!!! ובקרוב בע"ה!!!

וואי איך אני טובה בלהטיף לאחרים חחח
  • חחח באמת את מרגיעה אותי...מקסימה....עכשיו שבוע דיכאון למחזור הדוחה הזה ועוד שבוע נקיים....מקווה שיעבור לי מהר:)

מה
  • טליה... כך אני הייתי לפני חודש בדיוק... תאמיני לי כל עכבה לטובה... החודש הבעל"ט יהיה שלך!!!!!!!!!!!!! יש לי הרגשה כזו
  • אני כל כל מקווה שהכל יהיה בסדר אבל מה שחשוב שלך מגיע מזל טוב ענקיייייייייי מאמי הריון קל ותקין בעזרת השם אצל כולנוווווווווו

מה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה