היום עשיתי לדנדוש........+אצבעות של כולן למחר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עגילים סוף סוף אחרי שכבר הרבה זמן מבקשת ממני אני רוצה כמו של אמא עגילים ככה אומרת לי כל הזמן
    תפסתי אומץ נכנסתי לידיד שלנו בסנטר (חבר ילדות) דנדוש אמרה לו גם אני רוצה עגילים כמו אמא שלי המתוקה

6 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיף לדנדוש

• תתחדשו על העגילים

• תתדחדשו על העגילים

בהצלחה עם הבדיקות

• בהצלחה מאמי!!!!!!

את לא נורמלית שעשית לה עגילים
  • תודה על האצבעות טוב אז הפרופסור הסביר שאומורות לצאת הפרשות מן העיניים של דנדוש ודמעות החוצה כי יש בדרכי הדמעות צינוריות שאמורות למנוע כרגע מעבר וחסימה עשו גם בדיקת עיניים ודנדוש שיתפה פעולה אבל על בדיקת ראיה נחזור למרות שהיה די סביר.
    את הצינורות מוציאים חודש הבא ואז נחכה עוד חודשיים לערך לראות שהניתוח אכן עזר ואין עוד חסימה נקווה שהצליח ובמידה וכן סבבה אם לא ישעו ניתוח שלשי מורכב יותר מקווה לא להגיע לכך מה גם שדנדוש כנראה אמורה להתחיל גם גן עיריה ביקשתי בשבילה גן ממלכתי דתי (מעדיפה גן דתי על חילוני)

ותודה לגבי העגילים דנדוש משוויצה עדין ומתלהבת עדין וכבר רוצה עוד עגילים חדשות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה