היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כפי שיולי אמרה - אם העץ בשטח אחריות העירייה - היא צריכה לטפל בו. בהקדם! אם לא מטפלים - אפשר ורצוי לפנות לעיתונות המקומית. לגדוע עץ במקום ציבורי גם אם הוא מסכן את הציבור - יכול לפתוח פתח לתביעות מצד העירייה או מטעם חברת חשמל או מטעם איכות הסביבה....
אצלינו היה סיפור אם הפינוי זבל בגלל העניין של תמ"א . 10 פעם התקשרתי למוקד לא עזר . מצאתי טלפון של מנהל מחלקת תברואה ונקיון - ענתה לי מזכירה שלו תוך שעה הכל היה מצוחצח . תתקשרי ככה לגברה של גינון ... http://www.holdthatpic.com/
-לכתוב מכתב למבקר המדינה עם מליון העתקים וכמובן העתק לעירייה-זה עוזר תתפלאי!!!! עזר לאימא שלי עם משרד הפנים-תוך שבוע חזרו אליה!!!
לצלם את העץ ולצרף למכתב -למצוא חבר עו"ד שיכתוב מכתב לעירייה בצרוף התמונה של המקום
-לפנות אולי לקק"ל??? לשמוע מה יש להם להגיד??? -לצרוח על המזכירה הפוסטמה שוב-זה משחרר ועוזר בהוצאת כעסים
תתקשרי כל הזמן, לא למוקד לעירייה עצמה. תאיימי שאת תפני לתקשורת.
תאמיני לי רק כשהופכים שולחנות במדינה הזאת קורים דברים, או שחס וחלילה קורה אסון ואז הם מתעוררים ומתחילים להאשים אחד את השני
בהצלחה
מסכימה עם גנית
תודה רבה בנות
גרת במבשרת?
אפשר אולי להגיד להם שמישהו כבר נפל/ נפגע ביממה האחרונה בגלל העץ הזה ועכשיו אתם הולכים לתבוע אותם בגלל זה. תראי כמה מהר יגיעו מהעיריה לביניין בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
עירייה זה כמו לדפוק ת'ראש בקיר
תרמי טלפון לכתב של העיתון המקומי- שהם יעשו את הרעש בשבילכם.
תאמיני לי - הם יעשו את זה בשמחה "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."