טוב אז חשבתי שזה נגמר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חשבתי שהתקופה הקשה עם אור נגמרה, אבל לצערי ממש לא, כמובן שאני הרבה יותר חזקה ובטח שלא מתכוונת להישבר בגללו, אבל בהחלט מתכוונת לעשות צעד חריף
    כמובן שאסור לי להוציא אותו ככה מהבית אתמול השוטר אמר שאם אני לא מכניסה אותו אז הייתי צריכה ללכת איתו לתחנה, כמובן שלא היה מי שישמור על יותם אז ויתרתי, הוא הציע להוציא אותו דרך בית משפט אני מחכה לעו"ס שתתקשר אין לי מושג איך הולכים והאם צריך מכתב ממנה שיכול לעזור לי או שככה הולכים וזהו.
    נמאס לי ממנו ברמות קשות, אחרי כל מה שאני עושה אם הוא עוד מעיז להתנהג ככה מבחינתי הפסקתי להיות אמא שלו
18 תגובות
עמוד 1

• סיגליתוש חשבתי שהכל כבר מאחוריכם אני בהלם שהכל שוב חזר.
    אני בטוחה שאת יודעת מה טוב לכם ממש חבל, תראי מה זה
    אני חושבת על זה כל הזמן, כמה את נותנת, כמה את אוהבת
    ובסוף ...

מחזיקה לך אצבעות שהכל יגמר בטוב

• מתפללת בשבילך שעוד מעט יגמר הסיוט
    ושאור יהיה האור שלך ולא החושך
  • הדס, אני אומנם לא יכולה להפסיק להיות אמא שלו, רק בגלל שילדתי אותו. זה שהוא לפעמים סבבה לא אומר כלום בתכלס ילד כזה בזמן כזה במצב כזה מבחינתי לא ילד. אני לא מתכוונת לקבל שום טיפול בקשר אליו הוא באמת כבר לא מעניין אותי, נשאר לו עוד 3 חודשים לגיל 18 ואז אני פשוט מעיפה אותו לקיבינימט. הוא יום אחד יבין כמה הוא טעה, לא אני יישב ויבכה כל הזמן בגללו. יש לי פה עוד 2 ילדים ואל תחשבי שלא עשיתי מלא בשבילו עשיתי אפילו יותר מדיי וכמה אפשר? מה להמשיך לתת לו לזלזל בי כאילו אני שק החבטות האישית שלו? מה בגלל שילדתי אותו זה לא בסדר לא לרצות להיות אמא של ילד שכל החיים רק נתת לו ועשית למענו ומה את מקבלת ממנו? אני לא זבל אני אמא לעוד ילדים ולא ארשה בשום אופן שהוא יתנהג אליי ככה. בעד שום הון שבעולם.

• וואי סיגליתו'ש,
    את באמת נשמעת אחרת..
    חזקה הרבה יותר, עומדת על שלך הרבה יותר, יודעת יותר איך את רוצה שחייך ייראו..
    ועל זה-

• תודה בנות
    פיתוש הוא בבית לא הוצאתי אותו כי אין לי אפשרות חוקית לעשות את זה. כבר אתמול הוא סימס לי איזה מיליון הודעות סליחה, אני אמרתי את מה שיש לי להגיד לו ובזה נגמר הסיפור. אור מבין ויודע שאני נמצאת במקום אחר היום יותר חזקה יותר אסרטיבית והוא מבין שמפה הוא לא יזיז אותי. באחת ההודעות הוא ממש התחתנן שאמשיך לעזור לו ושלא ארים ידיים ושאתן לו את הפוש האחרון שכן הוא עשה קיברת דרך ארוכה וצריך עוד נגיעה. האמת הוא באמת השתנה אבל אני לא מעוניינת גם בקצת הזה בתוך הבית שלי. הצבתי לו תנאים לשהותו בבית אצלי, והוא קיבל את הכל, נראה איך זה יילך. אני בטוחה שלחזור לעבר אין מצב כי אני באמת במקום אחר היום. פחות פגיעה ויותר חזקה נפשית וזה ממש לא רק הצגה לידם. נשאר לאור עוד שנה לימודים ואחר כך הוא צריך להתגייס לצבא, מבחינתי אם הוא ימשיך בהתנהגות לא נאותה בגיל 18 אני מעיפה אותו לקיבינמט.
    מקווה שיהיה בסדר
  • מאמי
    את פשוט מדהימה ברמות שאי אפשר לתאר

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • שולחת לך המון

• מאמי את מדהימה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה