מה דעתכן???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי להתייעץ איתכן:
    בעקרון בזמן האחרון אני מרגישה שבא לי שינוי והחלפת מקום עבודה.
    השאלה היא עם זה הזמן.
    מצד אחד נמאס לי להיות במקום עבודה הנ"ל, מיציתי ואני מרגישה שאני חייבת שינוי.
    מצד שני אני בתהליך של הניסיונות לכניסה להריון ובעזרת השם מקווה להיקלט להריון בקרוב.
    השאלה מה יקרה אם אני אתחיל מקום עבודה חדש ובדיוק באותו חודש אקלט להריון????
    זה הוגן כלפי המעסיק???
    אני כבר 4 שנים בעבודה הנוכחית, מזכירה בכירה באיזושהי חברה, אבל חייבת שינוי.
    מצד שני לא בא לי לדחות את הכניסה להריון.
    מה עושים????
    אני מיואשת
3 תגובות
עמוד 1
  • יש לי חברה שניסתה להכנס להריון ותוך כדי גם חיפשה מקום עבודה חדש.
    בדיוק כשהיא נכנסה להריון היא גם מצאה עבודה חדשה. היא כמובן לא אמרה כלום למעביד החדש. אחרי שלושה חודשים בערך היא סיפרה שהיא בהריון וגם סיפרה שהיא רק לפני חודש גילתה.
    המשיכו להעסיק אותה כרגיל, היא יצאה גם לחופשת לידה של 5 חודשים ולפני חודש חזרה לאותו מקום עבודה.
    אני חושבת שאם תמצאי מקום עבודה טוב ושהיו מרוצים ממך, אז אין סיבה שכניסה להריון תפריעה.
    הדבר היחיד הוא שאת לא עוזבת את מקום העבודה הנוכחי שלך עד שאת מוצאת מקום חדש.

• הי,
    גם לי היתה את אותה התלבטות, בין היתר רציתי לעזוב את מקום העבודה הנוכחי שלי כיוון שמצאתי מקום עבודה אחר, קרוב לי במידה משמעותית הביתה. אבל החלטתי, גם בגלל הנסיונות להיכנס להיריון עכשיו, שלא לעזוב ולהישאר עוד. חוסר הוודאות של מקום עבודה חדש + ילד חדש, עם כל האחריות שכרוכה בזה ותחושת הביטחון הכלכלי שיש לי עכשיו, גרמה לי להמתין.
    בכל החלטה שתחליטי- אני בטוחה שהיא תהיה לטובה...

בהצלחה!
    יפעת.
  • זה תלוי במעסיק אם הוא בן אדם הוגן הוא לא יפטר אותך . לי זה קרה פעמיים שאיך שהתחלתי עבודה חדשה נכנסתי להריון ולא פיטרו אותי .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה