היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי אני חייבת לשאול אותכם שאלה מישהי מכם מדדה חום השחר ואם כן כמה היה ???????????? לא יודעת יומיים לאחר ביוץ והחום השחר רק 36.6 זה הגיוני????????..
5 תגובות
עמוד 1
לא יודעת אני גם ניסיתי לדעת לפי זה וזה לא עבד עליי
חום השחר אני מדדתי אומנם לא במעקב יומיומי
חום השחר היה בימים אחרי המחזור 36.00 - 36.02 ולקראת האיחור 36.4-37
זה לא חייב לטפס ל37 ויותר בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
אני בדקתי חום שחר במשך חודש ושמתי לב שלפני הביוץ הייתי עם 36.2-36.5 ואחרי הביוץ ועד סוף החודש 36.7-37 זה ממש לא כזה הבדל משמעותי ורופאים אומרים שהמד חום הרגיל בבית מתקשה לגלות את השינוי בטמפרטורה כי הוא כ"כ מינורי אני ממליצה יותר על בדיקת ביוצית בייתית שיהיה בהצלחה מחזיקה לך אצבעות שהחודש יהיה החודש שלך
אני לא מדדתי!!! מה שכן אני הרבצתי עבודה יפהההה סביב ימי הביוץ שלי על סמך ערכת ביוצית!!!!!!! בהצלחה מאמי!!!
תותי מתי היית בודקת כל בוקר באותה שעה כי אני מודדת סתם כמה פעמים ביום פעם בבוקר פעם בערב וכל פעם משהו אחר אבל סביב 36.5 - 36.8 לא עולה יותר מזה ויש לי לחכות בסבלנות עד ה16-7 נראה לי אני ישתגע עד אז למה אין איזה סימן שהיה קצת מרגיע אותי