מתי לעשות בדיקת היריוןו??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    שאלה: קיבלתי ביום 13/6/2011, ומאז התחלנו לנסות, אבל אני לא מבינה משהו: כשאומרים מחזור קבוע, זה אומר שמקבלים כל פרק זמן קבוע (נגיד: כל 24 ימים) או שמקבלים בדיוק באותו תאריך?
    אני עד לפני כמה חודשים הייתי מקבלת לקראת סוף כל חודש, ובאפריל משהו השתנה (הימים בין מחזור למחזור התקצרו) וכעת אני מקבלת כל 25-26 ימים... האם גם זה תקין? כי הלכתי לרופא נשים (נלחצתי בגלל השינוי בתאריכים) והוא אמר לי שכל עוד אני מקבלת כל 21 ימים עד 31 ימים, הכל תקין. הבעיה שככה יותר קשה לדעת מתי הביוץ, נכון?

בכל אופן, היום אנחנו ב- 5/7/2011, וכבר עברו 23 ימים מאז המחזור האחרון שלי... עד מתי לחכות כדי לבדוק? אני מתה מסקרנות, אבל אני לא רוצה לבדוק מוקדם מדיי.

מה דעתן? אני חייבת לציין, שבחיים לא האמנתי שהנושא הזה יעסיק אותי כ"כ הרבה זמן... אין שעה שאני לא חושבת על זה שאולי אני בהיריון, או על הרצון שלי להיות בהיריון, או על השמחה של המשפחה כשיגלו, ועל איזה אושר זה להיות אמא, ועוד ועוד... מה נסגר איתי? לפי שנה זה היה רחוק ממני מרחק שנות אור!!!

תודה רבה!
    יפעת.
3 תגובות
עמוד 1
  • מתי המחזור היה לך במאי?
  • בסביבות ה- 18/5/2011, אבל התחלתי לרשום רק ביוני, כך שהתאריך הזה מבוסס על הזיכרון שלי...
  • נראה לי שתחכי עוד שבוע לפחות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה