היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז למי שזוכרת, לפני שבוע בדיוק ביום שלישי פתחתי את הבוקר בהודעה שאולי זה מתקרב... הייתה לי הפרשה דמית וצירים קצת יותר חזקים מהצירונים הרגילים בצהריים קצת נרגע ובערב שוב התחזק ב 21:00 זה כבר היה די חזק וקרוב אז התחלתי לתזמן... כל 8 דקות ב 22:00 נכנסתי להתקלח וכשיצאתי זה כבר היה כל 5 דקות
התקשרתי לרופא שלי שיכין בייביסיטר כי נראה לי שעוד הלילה ניפגש לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
28 תגובות
עמוד 1
וואווווווו איזה יופי של סיפור לידה
איזה סיפור
תגדלו אותה באושר ובנחת
כפרה עלייך איזה לידה
וואו איזה מרגש כל פעם סיפורי הלידה ..
תתחדשי!! איזה סיפור מהמם!! "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
המון מזל טוב!
מזל טוב מאמי!
חתיכת חלום התגשם! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מאמי איזה סיפור! קודם כל שאפו ענק על לידה רגילה אחרי קיסרי
וואו איזה יופי של סיפור ואיזה יופי של לידה !!!!!
המון בריאות ונחת משני הגוזלים.. חחחח "גוזל" במשקל כזה
איזו לידה מדהימה!!!! תגדלו את הילדים בנחת ובאושר ]
איזו לידה!!!! המון המון מזל טוב. המון אושר בריאות אהבה ושינה
סיפור לידה מרגש מאוד מאוד בחרתם שם מקסים שיהיה במזל טוב ותגדלו אותם בנחת
וואוווווווווווווווו איזה סיפור לידה.... המון מזל טוב להולדת הנסיכה אוריאן
איזה סיפור לידה מקסים ומרגש
המון המון מזל טוב להולדת אוריאן
וואוווווווווווווווווווווווו איזה סיפור לידה מדהיםםםםםםםםםםםםםם שיהיה במזל טוב ובשעה טובה המון אושר, שלווה נחת ובריאות מאוריאן הקטנה (גדולה
מזל טוב אחלה לידה
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
וואו סיוויקוש מזל טוב להולדת אוריאן ממש לידה מהסרטים עוד עם רופא צמוד מה יכול להיות יותר טוב מזה
ואוווו רק מהכותרת נהייתה לי צמרמורת המון מזל טוב ושמחה שהגשמת את חלומך ללדת לידה טבעית, יופי של משקל ותהנו מאוריאן הנסיכה, מחכה לתמונות אגב גם אני ילדתי בחדר לידה טבעית במים-עד ללחיצות ואני זוכרת שבפתיחה 9 נשברתי ורציתי אפדירול ולא הסכימו כבר לתת לי בשום אופן וילדתי טבעי לגמרי אז אני בשוק שהסכימו לתת לך, איזה כיף!
איזה סיפור לידה מרגשששששש קודם כל מזל טוב ושפע בריאות ונחת מהנסיכה
סיפור מקסים!!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
איזה סיפור לידה יפה:) המון מזל טוב להולדת אוריין
תודה לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!