נו באמת...! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר ביום ה-45 וה עדיין לא פה (בד"כ מגיע בדיוק כל 32 ימים משמע 13 ימי אחור... )!!!

ביום חמישי האחרון עשיתי בטא (שכמובן) יצאה שלילית...
    היו לי כאבים מחמישי אחה"צ עד שישי בצהריים והייתי בטוחה שאוטוטו מגיע... אבל לא...
    שישי אחרי הצהריים, הכל נעלם כאילו כלום...(!!!)

היה גם ביוץ מאוחר...
    היה אמור להיות ביום 9 או 10 ליוני.
    בפועל (לפי ההרגשה המוכרת) הגיע רק ב-16 או 17 ליוני...

אבל גם מאז כבר עבר מספיק זמן ו עדיין לא כאן...

הייתי רגועה עד אתמול וחיכיתי בסבלנות אבל האחור הזה כבר מתחיל להיות מוגזם (לא?)
    והיום כבר התחלתי לחשוב (תודות לחברה...) שאולי כן יש הריון ושבגלל הביוץ המאוחר לא נקלט בבדיקת הבטא...
    אז בגלל שאני כל כך רוצה להאמין שזה זה...,
    עשיתי בדיקה ביתית שכמובן יצאה שלילית...

נו... אם אין הריון ואין , מה קורה לגוף שלי?!
    (כל מיני תופעות מוזרות שאני לא מכירה...)

9 תגובות
עמוד 1
  • אם הבטא שלילית אני ממליצה לך לגשת לרופא שיתן דעתו בעניין...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• כן תודה...
    הבעיה עם קופ"ח כללית שתור לרופאה שלי יש רק לעוד חודש ...
  • רק רופא. אולי תעשי שוב בטא כי בדיקה בייתית היא לא אמינה?

בהצלחה
  • נראה לי שאלך ביום חמישי ל"מיון נשים" במרפאת הנשים שלי ואשאל שם מה ההמלצה...

תודה
  • את יכולה להתקשר ולהגיד שזה דחוף ושיכניסו אותך בין התורים...
  • ניסיתי... מסתבר שזה לא עובד ככה
  • אני ממליצה לך בנתיים לעשות בדיקת דם
    ומחזיקה לך
    לילי
  • גם לי זה קרה כמה פעמים שהמחזור איחר לי בממלא זמן עשיתי בדיקות הכל יצא שלילי..בסוף הוא הגיע אין זה רק מלחץ מאחר

מה

• אני מציעה שתלכי לרופא, ואם הרופא שלך לא זמין אז אולי כדאי לך לחפש רופא אחר..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה