התחיל לי יום מדכא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הייתי לבד עם הילדים עד 22:00, וזה לא שהיה לי קשה איתם .אבל הרגיש לי לבד.
    בלילה כל אחד בכה בתורו והעיר את השני . ירין התחיל עם סטרידו . בבוקר ממש בכה ולא רצה להפרד ממני בגן וזה מאוד חריג לירין . עובר עליו משהו .. יצאתי עם לב שבור.
    אוריאן קיטרה ובכתה כל הבוקר. אין לי שמץ למה. גם זה יוצא דופן .
    אבא שלי טחן לי את השכל חצי שעה בטלפון , כאילו אוריאן לא בוכה ברקע ,כאילו זה הגיוני לחפור לי 30 דקות !!!!!1על הבוקר!!
    ואז עמדתי 30 מספרים בתור בדואר לשלם לחכמולוג שלי דוח !
    ואני מרגישה אוף שאין לי כיוון בחיים , אין לי עבודה ,וגם לא בא לי על התחום שלי אז אין לי מושג מה אני רוצה מעצמי ומה יהיה איתי.
    הטיול שלי עם אוריאן מוגבל לקניון הקרוב כי אני לא ניידת , ואני לא רואה ומתקשרת עם שום בנאדם בוגר מעבר לטלפון ואנטרנט.
    וקיבלתי לראשונה מאז הלידה , ואני בכלל לא הורמונלית !
    היום בערב אני יוצאת ,אבל אין לי מושג לאן , אין לי מושג עם מי , וגם אין לי ממש חשק אבל חייבת לצאת !
13 תגובות
עמוד 1

• חבל שאי אפשר להגדיל פה את האיקון של

• מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

• יש תקופות כאלה אני מאמינה שלכולם מתיי שהוא ...

אולי תתחילי לחפש עבודה ?
    כמובן שזה לוקח זמן ולא תיצאי מיד כי אוריאן עוד קטנה
    אבל לכוון את עצמך למשהוא

• לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • מה אני אגיד לך.. אלא הם חיי!
    צרת רבים חצי נחמה?
  • מחר יום חדש

• מה זאת אומרת עם מי יאללה בואי ליבנה

אני אתקשר מאוחר יותר נעשה לך מצב רוח