הצעות בילוי לקיץ.....גם לילדים...חחח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חשבתי אולי נפתח שרשור של הצעות לבילויים
    ומקומות שוים שאפשר לקחת ת
10 תגובות
עמוד 1
  • סופרלנד - עולה כסף אבל יש מבצעים 1+1, וגם הנחות לועדי עובדים שווה לבדוק אחרת הבילוי יקר ( 100 שקל לכרטיס בלי הנחה )
    ספארי רמת גן - כרטיסים מוזלים מומלץ לקנות אנחנו רכשנו כרטיסים בהנחה באתר הצדעה ( נראה מתי נלך ) ( 59 שקל כניסה מגיל שנתיים ללא הנחות )

• טוב כנראה שהבנות כאן לא יוצאות מהבית
  • אנחנו מבלים במשחקיית ה"יער הקסום" - אני מורידה מהאתר שלהם קופוני הנחה, אם באים כמה - הכרטיסייה שווה.

עוד מקום נחמד - אטלנטיס בקניון ארנה

• מאחורי הדבש - מקום מקסים שמלמדים על הדבורים
    יש שם גם משחקיה יפה
    זה בכפר חב"ד מקום דתי אבל פתוח לכולם

ממליצה בחום מתאים לילדים מגיל 3 ומעלה

לא זוכרת כמה עלה לנו כניסה אבל ממש לא הרבה
    http://www.beedvash.co.il/
  • משחקיות
    פארקים
    יש את האקטיב פארק בראשל"צ-מהמם

• פארק האי עזריאלי היינו שנה שעברה הילדים נהנו
    ילד-40 מבוגר 10 היינו כמעט יום שלם
    [center]
  • ים /בריכה
    אפשר לנסוע לקטיף כלשהוא

• בדולפי בתל אביב פתחו מקום מדהים מזרקות מיים שיוצאות מן הריצפה יש מרבצי דשא ענקיים שם ומשחקיה (מתקנים) והכל בחינם,
    כל יום אחר הצהריים אם אני זוכרת נכון בנמל תל אביב יש את משחקי ילדות חינם
    ליד האנגר 11 בנמל ת"א סמוך לאייסברג יש גם מזרקה של מיים שיוצאים מן הריצפה ילדים מתים על זה
    כמובן יש את האי יש צאפרי חי כייף
    ספארי כולל מופעים של שי רועי מחיר אינני יודעת
    יש משחקיות בדיאדה (אני מעדיפה דיאדה אוהבת אותם אישית)
    שאזכר בעוד אומר ביינתיים דנדוש במעון עדין עד 8 לאוגוסט אחר כך עוד 10 ימים נוספים בקיטנה של ויצו ואז נשבור את הראש
    יום אחד לבת דודה שלי לקרית מלאכי יום אחד לנתניה לחברה שפיים נראה מה עוד

• תודה לא ידעתי שיש משהו בנמל לילדים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה