עזרה בבקשה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרופא אמר לי שאם אני אקבל אני אקבע תור למעקב זקיקים!!! אתמול המצפלת הגיע...איך זה מתבצע?? למתי אני צריכה לקבוע את התור?

מה
11 תגובות
עמוד 1
  • אני גם אשמח לדעת איך זה מתבצע...
  • חצי שנה כבר...ואת??

מה
  • 8 חודשים...
  • אתמול קיבלתי אחרי כמה ימים של איחור....והתחלתי לדמיין כבר תופעות הריון...מאוד התאכזבתי התחלתי לבכות ובנוסף הוצאתי על בעלי את כל התסכול שלי והעצבים...הלכתי לישון בוכה..ומוטרדת...היום התעוררתי לבוקר חדש בעלי חיבק אותי ואמר לי אל תהי עצובה מתי שזה יבוא זה יבוא...הוא אמר שהוא ילך אפילו לעשות בדיקת זרע...ואני אלך לעשות מעקב זקיקים...יהיה בסדר בעזרת השם כולנו ניקלט...

מה
  • קודם כל קבלי
    אל תשכחי שהיום הראשון של המחזור זה היום הראשון של ההריון שלך.
    תחשבי חיובי - זה יבוא!
    בכל אופן את קובעת תור למעקב זקיקים כי צריך לעקוב אחר גדילת הזקיק ובהתאם לתזמן את הפעילות לימים של הביוץ..
    זקיק גדול במהלך החודש ואז הוא בוקע ויוצאת ממנו הביצית מהשחלה לחצוצרה לרחם - זה הביוץ.
    את הזרע פוגש בביצית אז כולם שמחים - איזה אושר!!
    נשים רבות מצליחות להרגיש את הביוץ, ויש כאלו שלא מצליחות.
    מעקב זקיקים זאת הדרך הטובה ביותר לראות מה קורה שם בפנים? והאם קורה בכלל?
    תהיי אופטימית את בדרך להשגת המטרה - מבטיחה לך!
  • היי טליה,
    את צריכה הפנייה מהרופא שלך למעקב זקיקים,
    ואז תבואי ביום ה-12 או 13 למחזור למכון שבו מבצעים את הבדיקה,
    אני לא יודעת איפה את גרה אז אני לא יכולה להגיד לך איפה המכון הקרוב אבל תשאלי את הרופא שלך,
    במכון הם ימירו לך את ההפנייה מהרופא להפנייה שלהם שהיא טובה לחודש ימים. ואת יכולה לבוא כל יומיים שלושה ולעשות בדיקה ולראות מה מצב הזקיקים. תלוי מתי צריך להיות הביוץ.
    הבדיקה היא בדיקת אולטראסאונד ומבוצעת ע"י טכנאית שגם תוכל להגיד לך מתי לחזור שוב ואם לא אז תתקשרי לרופא שלך ותשאלי אותו.
    בהצלחה
  • כשאני דיברתי עם בעלי על בדיקת זרע הוא לא ממש התלהב.
    החלטתי שביום שישי נלך ביחד לרופא שיגיד לנו מה לעשות וזהו!

צופי33- יש אפשרות לבקש מרופאת משפחה הפנייה למעקב זקיקים או שחייבים רופא נשים?

• אני תמיד קיבלתי את ההפניה מרופא הנשים שלי, אבל את יכולה לשאול את רופאת המשפחה ואם היא מסכימה הרווחת,
    דבר נוסף אני לא בטוחה שצריך לקבוע תור למעקב זקיקים, לפחות איפה שאני הולכת את מגיעה, נרשמת ומחכה בתור.
    בדרך כלל אין תור ארוך,
  • באמת?? בלי לקבוע תור??
    את במקרה מאזור פ"ת?

• איזה קטע,
    במקרה כן, אני מפתח תקווה
    אם את בקופ"ח מכבי אז המכון הקרוב ביותר הוא בבני ברק אז את צריכה להגיע לסניף ברח' כהנמן בבני ברק
    הם עושים בדיקות בין השעות 07:30-09:00 כל בוקר ואני חושבת שאפשר גם אחרי הצהריים בין 15:00-16:00
  • תודה על התשובה המפורטת, אבל אני ב"כללית"... איזה באסה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה