הי לכולן,
קודם תודה רבה לכל התומכות והמרגיעות!

אז זהו עברתי את זה! קצת חוויות:
היום עשיתי צילום רחם בירושלים הבטורים, וד"ר הורן עשה לי אותו. יש שם מכשור מתקדם שעושים בעזרת בלון או משהו, בלי תפיסת הרחם!
אז היום בבוקר באתי בפחד ענק להטורים עם שני מפקדי המלחמה שלי (בעלי, ואמא)
הכניסו אותי למין חדרון ל"התלבש"- כאילו את מורידה את כל החלק התחתון ולובשת איזה חלוק שקוף שאפילו אלבד יותר היה מכסה ממנו- פדיחות!

נכנסתי לחדר הצילום לבד! (אין ברירה...) שבו היו ד"ר הורן ועוד רופאה- הד"ר צחק איתי כדי להרגיע והסביר לי בדיוק מה עושים- שכבתי על שולחן- כרגיל רגלים פתוחות (לא חידוש) מכניסים מין מכשיר שמרחיב טיפה את הכניסה (לא זוכרת איך קוריאים לו...) זה קצת כאב- אבל תוך דקה הד"ר הוציאו אותו, אחרי שהחדיר צינורית דקה- וזה ממש לא כאב!
כהתחילו להזרים את החומר מרגישים מין לחץ כמו ההתכווצויות של תחילת מחזור וגם זה נעלם תוך כמה שניות.
בצילום עצמו את שוכבת ומדי פעם מסתובבת לצדדים כדי לפזר את החומר, תוך שאת רואה על המסך מה שהרופאים רואים.
בסוף הד"ר מסביר מה מצאו ומקבלים מין פד- יוצא מין חומר לבן מגעיל, מקבלים דף על הבדיקה עם דיסק שלה (לראות את זה בבית עם מוזיקה כדברי הד"ר )ו..... זהו כל הסיפור!

ראו אצלי שהרחם תקינה וגם חצוצרה שמאלית רק הימנית כנראה חסומה... מחר יש לי פגישה עם הרופאה שלי ונראה מה האופציות ומה עושים הלאה...
יו איזה הרצאה!
תודה רבה בנות על כל ההרגעה, זה באמת היה כלום לעומת רמות הפחד שהיו לי!