היי בנות, אני צריכה את עזרתכן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן
    בדקתי לפי הערכת ביוץ והיה לי שלשום כבר שני פסים וגם אתמול...
    היום הלכתי לרופאת נשים כדי לעשות מעקב זקיקים כשהיא בדקה היא אמרה שאין ביוץ כי הזקיקים ממש קטנים... בקיצור אמרתי לה שעשיתי בדיקת ביוץ שלשום ואתמול וזה הראה ביוץ( האמת שנלחצתי שהיא אמרה שהזקיקים קטנים!!)ואז היא ענתה לי אה איזה יופי, קיימת יחסים ביומיים האלה?? היא הסבירה לי שהביוץ מגיע וכמו שהוא מגיע הוא נעלם ולא ניתן לראות אותו לאחר מכן!! מה זה באמת ככה?? לא נשאר זכר?? היא לא אמורה להגיד לי מתי כן היה ביוץ??
    למה זה כזה מורכב, אני מתה כבר להיקלט!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףף זה קשה הלוואי וה כבר תגיע אל כולנו....
3 תגובות
עמוד 1
  • הי הרופא שלי אמר שבבדיקה לא
    ניתן לראות אם היה ביוץ אז כנראה
    שזה נעלם..
    שיהיה בהצלחה לכולנו וניכנס להריון
    במהרה אמן
  • היי

בבדיקה US ניתן לראות את הזקיקים שיש בתוך השחלה, אבל לאחר שהזקיק משתחרר (ובעצם קורה הביוץ) אי אפשר לראות בבדיקה.
    כך שכן, יכול להיות שבייצת והיא לא "הספיקה" לראות את הזקיק המוביל שכבר השתחרר.
  • באולטרסאונד אין אפשר לראות אלא אם כן השתחרר לך נוזל (לא אצל כולן זה קורה)
    אבל בבדיקת דם לפי הערכים אפשר לדעת אם בייצת...
    אני מאמינה שכן ועוד שבועיים בע"ה תבשרי אמן על בטא מהממת!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה