כמה שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' שלום רב!
    יש לי כמה שאלות,בבקשה...
    1.האם שכיבה מרובה על הגב(בזמן שינה נגיד,כשזה בלתי נשלט)יכולה להזיק בצורה כלשהי לעובר או לגרום לאי נוחות???כנ"ל לגבי שכיבה על הבטן...,אם נוח לי(למרות שאני בטרימסטר אחרון כבר)...
    2.אני מרגישה שיש שנוי,לא גדול אומנם בתנועותיו של העובר...,יותר נכון בעוצמתן...,נראה לי שיש יותר תנועות עצלניות כאלה,אפילו לא יודעת איך לתאר אותן נכון....,נראה פתאום שיש לו יותר שעות שינה משלו,מצבי רוח...,אם חם יותר אז הוא פחות פעיל,כשנגיד מצלצל שעון מעורר,אז הוא מתעורר יחד עם הצלצול ומתחיל לדפוק לי בצלעות,או שהוא עושה אירובי :) או שפשוט הוא לא אוהב את השעון המעורר.....,זה הגיוני בכלל,מה שאני אומרת,או שסתם נדמה לי וצריך ללכת להיבדק???(פעם אחרונה עשיתי US לגדילת עובר ביום ראשון והכל תקין)

yaninayalin
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. לא, וגם לא - תעשי בטן גב חופשי, כל עוד נוח לך זה לא מזיק
    2. כל עוד ישנן תנועות אז זה מה שחשוב. אם הן חזקות או חלשות או עצלניות או אירוביות אז זה לא חשוב. אין צורך ללכת להבדק
    3. את מכירה מישהו שאוהב שעון מעורר ?

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה