דר' ערן יש לי עוד מספר שאלות,ברשותך....
1.האם אני אמורה להרגיש את כככככללללל התנועות שעושה עובר בטרימסטר אחרון,אני בשבוע 29+,הריון תקין ועובר קצת גדול לשבועות האלה(זה מה שאמרו לי באולטראסאונד לגדילת עובר)....או שזה הגיוני שלא???
2.נכון להיום אנחנו במצג ראש....לעומת זאת אני מרגישה די הרבה תנועות גם באיזור של הבטן התחתונה ואני כל הזמן שואלת את עצמי מה זה???הוא מסובב את הראש לכל הכיוונים בגלל זה אני מרגישה ככה???או שהוא שם את הידיים על הראש או רגליים על הראש,אני כבר לא יודעת מה לחשובבבבבב

3.קיבלנו לאחרונה תמונה של הפנים של הנסיך שלנו בתלת מיימד...,הכל טוב ויפה וברור....,מה שכן באיזור של העיינים לא רואים בתמונה את העפעפיים או בכלל את הפנים של העין...,רק כמו חורים שחורים

לעומת האף והנחיריים והפה שרואים בבירור....,התחלתי לחשוד שמשהו לא בסדר עם העיינים שלנו...,למרות שבאולטראסאונד לא אמרו לנו כלום על זה.....ודווקא כן ראיתי שהוא ממצמץ ולא היה נראה לי חסר כלום....עכשיו כל הזמן שאני בתמונה הזאת,זה מפחיד אותי מאוד ואני מתחילה להיתרגש שחס וחלילה משו לא בסדר

נ.ב-סליחה אם שאלותיי ממש לא לעניין,זה ההריון הראשון שלי ואני מאוד מאודדדד דואגת ומשתדלת שהכל יעבור בצורה תקינה והכי טובה!!!
yaninayalin