עוד מספר שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' ערן יש לי עוד מספר שאלות,ברשותך....
    1.האם אני אמורה להרגיש את כככככללללל התנועות שעושה עובר בטרימסטר אחרון,אני בשבוע 29+,הריון תקין ועובר קצת גדול לשבועות האלה(זה מה שאמרו לי באולטראסאונד לגדילת עובר)....או שזה הגיוני שלא???
    2.נכון להיום אנחנו במצג ראש....לעומת זאת אני מרגישה די הרבה תנועות גם באיזור של הבטן התחתונה ואני כל הזמן שואלת את עצמי מה זה???הוא מסובב את הראש לכל הכיוונים בגלל זה אני מרגישה ככה???או שהוא שם את הידיים על הראש או רגליים על הראש,אני כבר לא יודעת מה לחשובבבבבב
    3.קיבלנו לאחרונה תמונה של הפנים של הנסיך שלנו בתלת מיימד...,הכל טוב ויפה וברור....,מה שכן באיזור של העיינים לא רואים בתמונה את העפעפיים או בכלל את הפנים של העין...,רק כמו חורים שחורים לעומת האף והנחיריים והפה שרואים בבירור....,התחלתי לחשוד שמשהו לא בסדר עם העיינים שלנו...,למרות שבאולטראסאונד לא אמרו לנו כלום על זה.....ודווקא כן ראיתי שהוא ממצמץ ולא היה נראה לי חסר כלום....עכשיו כל הזמן שאני בתמונה הזאת,זה מפחיד אותי מאוד ואני מתחילה להיתרגש שחס וחלילה משו לא בסדר

נ.ב-סליחה אם שאלותיי ממש לא לעניין,זה ההריון הראשון שלי ואני מאוד מאודדדד דואגת ומשתדלת שהכל יעבור בצורה תקינה והכי טובה!!!

yaninayalin
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. לא, את רוב התנועות של העובר את בכלל לא מרגישה.
    2. זה לא כל כך משנה, נסי לא להתעסק בזה - הוא יסתובב בלי שום קשר לדאגות או למחשבות שלך, אז נסי לחשוב על דברים חשובים יותר
    3. תמונות תלת מימד הן יפות אבל הן לא יכולות להדגים את כל הפרצוף על כל השכבות והחלקים שלו לכן, אם אמרו לך באולטרה סאונד שהכל תקין, אז הכל תקין. אל תנסי לעשות סקירת מערכות לעובר שלך רק מתמונת תלת מימד אחת.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה