-
אני גם כמוך מאוד מפחדת
אבל כמו שאמרת צריך לשחרר אותם
ואם את לחוצה אולי להתקשר אליו מידי פעם
וככה תיהיה יותר רגועה
-
אני חושבת שצריך לשחרר. בעיקר בגיל 6.
אבל זה גם עניין של כמה. לשון אצל סבא-סבתא, ללכת לטיול מהגן או קייטנה נראה לי בסדר.
לתת לו לעלות במעלית לבד או חדר מדרגות - אני בסרטים מזה , למשל ..
-
פנינוש - אסור לתת לילד לעלות לבד במעלית! במעלית רשום שאסור מתחת לגיל 8 בד"כ. את לא רוצה שהיא תתקע עם הילד שלך.
ולעצם הסקר - חשוב ללמוד לשחרר. תלוי מי הילד ועד כמה, אצל כל אחד זה שונה. חייבים לתת לילד תחושה שסומכים על האנשים איתם הוא נמצא וגם לאפשר לו להסתדר ולהכיר חברים חדשים בלי לצפות בו בכל רגע נתון. זה קשה. זה מצריך הרבה כוחות נפש. אבל לאפשר לילד לסמוך על עצמו זה חשוב יותר.
-
אני חושבת שצריך בגיל 6 קצת לשחרר אותם הרי אף אחד מאיתנו לא יהיה איתם בהפסקה של בית ספר שהם לבד בחצר
אני כן בדעה שישנו אצל אחרים בבית במיוחד אצל סבא וסבתא שחר רגיל כבר מגיל 0 לישון שם
שחר עדיין בגיל שלהשגיח המון המון אבל אני מנסה לתת לו משימות שכן ירגיש קצת שיחרור מסתכלת עליו איך הוא עושה את זה
-
מסכימה עם ענבר....
אבל קל להסכים - קשה לבצע.....
כולנו אימהות - כל אחת בשבלי גידול אחרים. הילדה שלי עדיין לא בת 6 וחצי. כשהיא תהיה - נראה לי שאני אהיה בדיוק כמוך לוחצה וחרדתית - אבל מה זה יעזור לי נפשית? צריך ללמוד לשחרר אותם, זה לא יעזור......
-
ענבר- זה בדיוק מה שאמרתי על מעליות ..אני בסרטים מזה , מעבר לעובדה שזה אסור.
יש גם הרבה דברים שבעעלי מרשה לירין שאני נחנקת איתם .
מרשה לו לעלות לבד במדרגות נעות , כשבעלי מסתכל עליו מלמטה..ירין עולה ויורד בשביל הכיף .
אני לא נותנת לו לבד.
בעלי עוצר את המעלית (טוב זה נדיר ) בקומה 3 ונותן לירין לצאת החוצה ולעשות תחרות מי מגיע ראשון - הוא או המעלית לקומה 4 . אז נכון , זה קומה אחת שהילד עולה ברגל לבד אבל ..אני לא הייתי עושה את זה . בעלי כן .
צריך לשחרר, ולתת בטחון אבל כל אחד והגבולות שלו .
-
אני כל כך מבינה אותך
-
תודה בנות על התגובות אני דואגת מאוד לאביאל עד שעה 15:00 בשבילי זה נצח בשבילו הוא עושה כייף חיים עם חברים מהכיתה שגם נרשמו לקייטנה אבל ואבל גדול אני גם סומכת עליו מאוד הוא ילד מאוד עצמאי וגם ילד שמשתף אותי בכל דבר הכי קטן שקורה לו ושאומרים לו אנחנו חברים מאוד טובים ולעומת זאת אחותי נסעה עם הבן שלה לבריכה כי לא מוכנה שילך לבד.
כל אחד מגדל את ילדיו כראות עיניו.
רחל
-
אני עדיין לא אימא לילד בגיל 6 ובכל זאת נראה לי ממש מפחיד
-
בדיוק מה שענבר אמרה
-
שחררי ומהר ממי
מצטרפים ל
072-2514353 מספר ישיר אליי ללא המתנה
-
את מכירה את הילד שלך ואם הוא עצמאי ואחראי אז הייתי משחררת
-
קודם כל אני חושבת שאת אמא נהדרת
-
הדעה שלי חלוקה....
כי אני בעד לשחרר ולתת לילד את העצמאות שלו וללמוד להסתדר אבל!!!!! וזה אבל גדול....
בעניין של ללכת לבד לבריכה ( מבחינתי המשגיחים של הקייטנה זה כמו לבד... ) אני לא הייתי מסכימה
-
נראה לי שבגיל 6 אפשר לסמוך עליו
-
זה מזכיר לי איך כשהייתי בת 6 או 7 היינו בקיטנה (אני ואחי) ושכחו אותי בבריכה