צריכה אצבעות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בבקשה!!!!!

תחזיקו אצבעות תתפללו או מה שבא לכן לשעה הקרובה!!!!
    ב"ה הכל בסדר וזה לא משהו שקשור להריון ( או שכן אבל בדרך עקיפה.. )....
    ואני חייבת לפתור את זה....

פרטים בהמשך - בינתיים אשמח רק לאצבעות חזק חזק!!!!!
23 תגובות
עמוד 1

• את צריכה 10 אצבעות , נכון?

• הנה אצבעות לפתיחה וגם למה שאת צריכה

• גם ברגליים
    וגם בידיים

• כמה שתרצי
  • תודה !!!!!

ולינבר - שיחקת אותה !!!!! תודה אבל זה לא היה אצבעות לפתיחה

• כל הכבוד שדיברת!
    לכי עוד היום לרופא המשפחה שלך ותבקשי עוד כמה ימי מחלה עד הלידה.
    בגלל 3 ימי מחלה הוא רוצה לפטר אותך????
    וחוץ מזה - מה הוא ומי הוא שכך מתייחס אלייך????????
  • לינברי - זה עצוב מאד אבל זו האמת!!! ולצערנו אין לנו כ"כ מה לעשות...
  • היי
    א. כל הכבוד לך שדברת.

ב. את יודעת כמה אני החסרתי שהייתי בהריון עם מאיה צירים מוקדמים וכו' ולא הבאתי אישורים אבל הכל באמונה והבוס שלי לא אמר מילה וכולה הייתי עובדת שנה וחצי מה לעשות אנחנו בני אדם ואם הבוס שלך לא יודע מה זה בני אדם שילך אבל סליחה לחפש.

ג. אם הבוס שלך מתנהג ככה לכי לך לרופא נשים וחכי לך עוד ימי מחלה עד הלידה בושה שהבוס לא יודע להעריך את העובד.

רחל

• רחל... אני מבינה את מה שאת אומרת... מי כמוני מבין
  • אני מבינה אותך מאוד וגם אני עבדתי עד היום האחרון ובערב הלכתי ללדת את מאיה שלי.
    אבל בוס צריך לתת לעובד שלו כבוד עם כל זה את צריכה גם לבוא לעבוד במקום שמכבדים אותך ושאת אוהבת את מקום העבודה אחרת לא המשכורת ולא שום דבר אחר שווה.
    רחל

• רחל - אני בהחלט מבינה את הנקודה שלך.. וגם מסכימה איתך.
    על הכובד שלי אני מעולם לא אוותר - בגלל זה גם נכנסתי לדבר איתו אני לא נישארת חייבת
  • לא הספקתי להחזיק לך אצבעות, אבל אני גאה בך שהלכת ודיברת איתו!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • איזה חוסר התחשבות

• טוב די זה מכעיס אותי נורא!!!
    יקירתי הייתי במקום שלך, 4.5 שנים מהחיים שלי בזבזתי במקום שלא מעריכים כלום ממה שאני עושה
    קרעתי את עצמי בשביל המקום, הרמתי לו שם חתיכת עסק (וכן אני לוקחת את הקרדיט לידיים שלי), אז מדי פעם זרקו מילה - אבל ידעו שאני הפרייארית שתעשה הכל ותסתום.
    עד שלהב שלי נולדה והחלטתי שהיא קודמת לכולם ולהכל - כמה שהם ניסו להילחם בזה לא הלך להם - בקרב שלהם עם הילדה שלי ברור מי היתה המנצחת

• עדי ממי !!!!
    תפסיקי להתנצל - את לא מפריע ולא מבלבלת את השכל!!!
    כיף לי שאת מתקשרת ושומרת על קשר
  • כל הכבוד שדיברת איתו ולא נשארת חייבת

• אני לא יודעת מה לומר לך
    אני כל כך מבינה אותך
    אני זוכרת שכשפיטרו אותי אמרה לי הזבלה "אם את חושבת שתמצאי מקום כמונו שנותן לך שעות כאלה, שכר כזה, ועוד יסכים לקחת אמא את טועה"
    כמה שאני צחקתי להם בפנים אח"כ
    ומצד שני את צודקת, זה נדיר, נהייה ריאלים,

אבל לפחות לפחות לפחות תשמרי על הכבוד שלך, אל תתני להם לדבר אליך כמו למשרתת שלהם, ותבהירי לו שכשאת חולה או הילדה חס וחלילה חולה את לעבודה לא מגיעה - וכמובן תמשיכי להיות עובדת טובה, זה הכי חשוב

• אני כ"כ מאמינה במשפט "אלוהים לא סוגר דלת עד שהוא פותח אחרת" מאמי תאמיני לי שזה כ"כ נכון , לא פעם ראיתי שזה עובד יופי
  • יקירה תתעודדי!
    לפני שנולד יותם הייתי עובדת בחרא מקום, מ-7 בבוקר ועד 5:30 כללללל יום!
    לא העריכו אותי בשיט
    קצת אחרי שגילו על ההריון הם ממש התעללו בי
    ואני המשכתי....כי זו עבודה טובה, כי המשכורת טובה וכו וכו
    כמובן שעוד לפני שיותם נולד עזבתי שם כי זה היה בלתי נסבל!

והיום....היום יהונתן, הקטן שלי בא איתי לעבודה! יש לי במשרד לול וצעצועים
    אני ורק אני קובעת באיזה ימים ושעות אני מגיעה למשרד ואם לא בא לי אני עובדת מהבית
    מבחינת שכר, עכשיו אני מקבלת כפול ממה שקבלתי אז

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה