שאלה - נושא כאוב כינים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות בוקר טוב
    אז ככה כשליה היתה בת שלוש רשמתי אותה לגן עירייה ובגן הזה היתה ילדה שהיתה עם כינים. כאשר הכינים היו מטיילות לה על הפנים וליה שלי נדבקה כי הם היו חברות, אני בזמנו הייתי בהריון של מאיה והייתי יום יום מנקה לה את הראש ושדברתי עם הגננת בזמנו היא אמרה שאין עם מי לדבר ההורים לא מנקים לילדה את הראש, גם אני בזמנו דברתי עם ההורים כי הייתי וועד גן אבל אין באמת עם מי לדבר והילדה היתה מדביקה את כל הגן. כואב לי מאוד על הילדה הזאת כי כשרואים את האמא רואים שהיא לא נקיה אבל בכל זאת זאת ילדה וצריך לטפל בה.
    הבעיה שלי היא שהילדה הזאת נרשמה עכשיו לקייטנה שליה נמצאת בה והגננת של ליה היא הגננת בקייטנה אמרה לליה הבת שלי לשבת ליד הילדה הזאת וליה ישבה, ליה חזרה הביתה וסיפרה לי שהיא לא רצתה לשבת ליד הילדה הזאת אבל הגננת אמרה לה וליה סיפרה לי אמא יש לילדה הזאת ריח לא נעים וכינים בנות ממש רואים אותם, אני גם דברתי עם הגננת על זה והיא בעצמה אמרה לי שהיא מודעת לסיפור בנוסף לזה השנה הקרובה בספטמבר הילדה הזאת גם נרשמה לגן שאני רשמתי את ליה ולא ידעתי שהיא גם נרשמה כי שנה שעברה הילדה הזאת היתה עם אחיין שלי בגן ולא עם ליה בקיצור סיפור ואני לא יודעת מה לעשות נמאס לי אני לא רוצה שהבת שלי תדבק ומה עוד שמדברים עם האמא הזאת כבר שנה שלישית והיא לא מנקה לילדה את הראש זה הגיע הסיפור הזה לעירייה.
    בקיצור מיואשת.
    רחל

9 תגובות
עמוד 1
  • לא נעים.
    תכיני לך בקבוקון ובו תשימי 1/3 שמן אתרי רוזמרין ו2/3 שמן שקדים (שהוא שמן בסיס) וכל בוקר תמרחי לה על הראש.
    מסכנה הילדה....
    שמעתי על הורים שלא מוכנים לטפל בכינים כי הם לא מוכנים להרוג בע"ח....
  • מסכנה הילדה....

• שני דברים לפי מה שאת אומרת הילדה ממש מוזנחת וטוב שהעירייה נכנסה לתמונה כי לפעמים הזנחה כזו היא סימפטום למשהוא יותר גדול...
    לגבי הכינים צריך להציב אולטימטום להורים שאם הילדה חוזרת עם כינים היא חוזרת הביתה לטיפול אפילו באמצע היום!
    כשהגדול שלי נדבק בכינים לקחתי אותו מוקדם מהרגיל מהגן ועשיתי טיפול! אצלנו הגננת מציעה גם לסרק לפני ההדבקה הזו לא ידעתי מה זה כינים בכלל ואיך הם נראים אז הגננת ממש הסבירה לי ועזרה לי
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • אני כל הזמן בודקת לליה את הראש ועושה לה צמה אבל היא בוכה שאני בודקת לה ואותי זה מרגיז שהבת שלי צריכה לסבול בגלל חוסר אכפתיות של הורים גם מהילדה שלהם וגם מילדים אחרים.

• הבת שלי גם הייתה בגן עריה השנה, כל הזמן הגננת שלחה פתקים שיטפלו בכינים, אבל הבת שלי לא נדבקה אפילו פעם אחת!!!
    כל בוקר בזמן הסירוק שמתי לה קצת שמן רוזמרין מאחורי האוזניים ובעורף (אני משתמשת בשל roots כי הוא מהול והריח פחות חריף)
    כך אני חוסכת צמות וסירוקים ובדיקות וכו'....
  • אוי נושא כאוב אצלנו
  • אולי אפשר באסיפת ההורים הראשונה בגן, כאשר בוחרים את הועד הורים לבקש לרכוש לגן כמה בקבוקי שמן רוזמרין ושהצוות בגן ימרח לכל הילדים כל יום...
    נכן שיש עם זה בעייתיות אבל אולי דרך זה ניתן יהיה לעזור לכל הילדים וגם לילדה שהוריה שמים פס על העולם ובעיקר על בתם.
  • ענבר אני בתחילת השנה יגיד את זה שבוחרים וועד גן הרי אני כל שנה בוועד אולי ההורים יבינו גם את הרמז ויחליטו לעשות מעשה כי להורים בגן שנה שעברה ולפני שנתיים פשוט נמאס ושזה עבר שנה שעברה לעירייה אז בעירייה גם אמרו שהגננת חייבת לקבל את הילדה לגן ואין מה לעשות ומי שסובל זה הילדים שנדבקים והכי כואב זה על הילדה המסכנה הזאת שפשוט ילדים מתרחקים ממנה בגלל הכינים.

• האמת אני הייתי לוקחת את הילדה הזאת הביתה ועושה לה טיפול,
    ממש מסכנה, נכון זה יפתור את הבעיה לכמה שעות כי אם האחים
    או האחיות שלה לא מטופלות זה לא יעזור אבל ממש כואב הלב
    לשמוע את זה, כינים זה סבל, נדבקתי פעמים וזה היה סיוטטטטטטט

נתנו לך פה עיצות ממש טובות עם הרוזמרין.

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה