היי לכולן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יאווו לא הייתי כאן הרבה זמן...עברו אליי כול כך הרבה דברים ולא היה לי זמן להיכנס ולעדכן ולתעדכן במה שקורה....
    קודם מזל טוב לכול מי שנקלטה ...שיהיה לה מזל טוב והרבה אושר... ו9 חודשיים של כיף .
    אצלי שום דבר לא השתנה... אני כבר לא יודעת מה לעשות עוד נמאס לי ללכת לרופאים ואין לי כוח להתעסק אם זה ... אני כבר כול כך מתוסכלת שאני לא מצליחה להיקלט שאני כבר לא יודעת מה לעשות עוד.. אני מנסה להיות חזקה ולהגיד לעצמי כול עיקוב בא לטובה. אבל אני כבר התחלתי לשקר לעצמי ואני יותר לא יודעת מה לעשות
    לא חשבתי שזה יהיה כול כך קשה

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
3 תגובות
עמוד 1
  • בס"ד

מותק תתעודדי!!!

אולי זה לטובה שאת מיואשת ומתוסכלת אולי זה יגרום לך לשכוח מהנושא,,

לעשות השתדלות בכל זאת ובום פתאום יבוא ההריון המיוחל!!! אמן
  • זהו זה חלק מבעיה...אני לא מקבלת.. והייתי אצל הרופא , אבל הרופאים האלה זו רק התעללות ורק רוצים כסף . הם טירטרו אותי חצי שנה מרופא לרופא . הדבר ששבר אותי שקבעתי תור לרופא ששלחו אותי {חיכתי 3 חודשיים עד התור} וכשהגעתי ..הרופא אמרה "לא היית צריכה לבוא אליי" מאותו רגע אני פשוט לא יכולה ללכת לרופאים . אני כול הזמן קובעת תור לרופא נשים אחר ומבטלת בדקה האחרונה. כי נמאס לי שמטרטרים אותי ... זה כבר קשה לי..זאת התעללות.

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
  • הי מותק
    אני בדיוק כמוך כל הזמן חושבת על זה..
    ואומרת שהכל לטובה ולא מצליחה להבין
    מה בדיוק לטובה... אני מקווה שבעזרת
    השם שיגיע הבייבי שלנו ונסתכל עליו
    נגיד שהכל לטובה
    בינתיים אנחנו צריכות להירגע כי
    הלחץ לא עוזר
    הלוואי שהחודש יהיה החודש שלך ושל
    כולנו אמן... 
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה