חדשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!
    בעקרון אנחנו מנסים שבעה חודשים, אבל בפועל אני בתוך זה הרבה זמן כיוון שאילו נישואים שניים שלי (בנישואים הקודמים היו לי גם קשיים כולל הפלות).
    בכל אופן נוסף לכל הצרות נדבקתי ב CMV והרופאה שלנו (שהיא מומחית לפריון) אמרה שכדאי להימנע מהריון בשלושה חודשים הקרובים
    בכל מקרה אמרנו שננצל את הזמן הזה לבדיקות, מחר צילום רחם (אמא) והעניין הוא שאני רוצה להתחיל מעקב זקיקים משום מה הרופאה שלי לא דיברה על זה יותר מידי, איך זה הולך? הרופאה שלי מקבלת פעם בשבוע, מה עושים במצב כזה?
    תודה רבה לכולן
7 תגובות
עמוד 1
  • את צריכה ללכת לרופא והיא תנחה אותך מתי להתחיל לעשות ב. דם ואולטראסאונד .
    אבל בעיקרון כול כמעט יומיים שלושה עושים ב. דם ואולטראסאונד עד שהזקיקים בגודל הרצוי אחר כך מקבלים זריקת אוביטרל ועושים הזרעה או שאיבה או קיום יחסים .
    בהצלחה

• ברוכה הבאה לשהות קצרצרה
  • יכול להיות שפעם בשבוע זה עדיין מספיק, אם הרופאה זמינה לשאלות והתייעצויות ואם יש מישהו אחר שעובד איתה בשביל מעקב זקיקים למשל..
    למרות שזה באמת נשמע מוזר..
  • תודה רבה!!
    האמת שזה באמת לא ברור, התקשרתי עכשיו לסניף לשאול מה קורה במצב של מעקב מעבר לאחת לשבוע, היא אמרה לי לשאול את הרופאה. אני ממש מתעקשת לנצל את הזמן היקר הזה עד ש CMV יעבור. המטרה שלי היא שברגע שאני אראה CMV שלילי, תהיה לי כבר תכנית מה עושים איתי, היום סיימתי עם צילום רחם ברוך השם, עכשיו אני רוצה לבדוק זקיקים- אני מקווה שזה ילך חלק בלי יותר מידי מכשולים.
  • את לא עושה מעקב זקיקים רק אצל הרופא שלך,
    גם הרופא שלי לא עובד כל יום,
    את עושה מעקב אצל הרופא שנמצא באותו יום שאת אמורה להגיע,
    והוא מעביר את התוצאה לרופא שלך - להמשך הוראות ...
    הרופא מודיע לאחיות מה לומר לך - והם מודיעים לך...
    אם מחליטים שעושים הזרעות, אז ביום שאת צריכה לעשות הזרעה,
    הרופא שנמצא עושה לך את זה...כל רופא יכול,
    זה לא פעולה מסובכת
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• בהצלחה

• תודה בנות
    קודם שיעבור ה CMV הזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה