שאלה בקשר לניחום אבלים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום שישי אפשר ללכת לנחם בסביבות 11 בבוקר עדיין יושבים?
    וזה יהיה נורא אם רני תיהיה איתי? אני אשאר שם אולי רבע שעה.
    תודה

לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
8 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג לגבי יום שישי...
    לגבי ילדים בניחום אבלים - הלכתי עם יובל פעם אחת וזה דווקא היה מאוד נכון - בעיקר לגביי האבלים, היא כמובן משכה הרבה תשומת לב והצליחה להעלות חיוכים.
  • כן עדין יושבים, ולדעתי את יכולה לקחת אותה.

אצלנו נהוג להביא משהו שתיה, עוגה, מה שאת יכולה.
  • תודה
  • לגבי רני- תלכי לפי ההרגשה שלך.
    אני למשל, לא הייתי לוקחת את שקד. לא בגלל שיפריע למישהו, אלא בגלל שאני מרגישה עם זה לא טוב.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• אני לפני שבועיים הלכתי לנחם אבלים ולא היה מי שישמור על אופיר (אמא שלי אחיותי באו גם) הבאתי אותה ,, הייתי כרבע שעה ויצאתי היא ישבה עליי ולא זזה (כמובן שהכנתי אותה מראש)
  • היא קטנטונת, לא נראה לי שזה יפריע.
    מישהי פעם סיפרה לי שבאו אליה בשבעה עם ילדים, הם השתוללו הפכו את הבית ובסוף היא גם הכינה להם ארוחת ערב
  • אני לא חושבת שזו בעיה ללכת עם רני את לא הולכת להרבה זמן

זה מזכיר לי שתמוש ישבה שבעה אז הגענו כמה בנות מהפורום אליה עם הילדים

• סבבה תודה בנות
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה