אינטואיציה לא אינטואיציה החודש אין מצבבבבב!!! :( - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוף... איזה באסה, כבר יומיים שיש לי מיחושים בבטן התחתונה והיום זה קצת התגבר ומרגיש כמו כאבים שלפני מחזור....... אבל מה הקשר עכשיו ?!
12 תגובות
עמוד 1
הגזמת עכשיו!!!!!!!!!! גם אני הרגשתי אותו דבר ותראי אותי ברוך ה' נקלטתי!!1 דייי הכל יהיה בסדר... ומי יודע אולי נקלטת???? אל תספידי עדיין ...ובנתיים קבלי ממני חיבוקקקקקקקקקקקקק
היו לך גם כאבי מחזור???????????
שיר מה קורה לך, זה לא אומר כלום, את פשוט בלחץ עד שהמחזור לא מגיע אני לא מספידה שום דבר, את צריכה להיות חזקה ולהאמין שיהיה טוב
אני לא בלחץ, אני פשוט יודעת, אצלי זה בנוהל הקבוע, המיחושים האלו הם תמיד תמיד לפני שה-
שיר,
soshi לאיפה נעלמת לנו????? הכל בסדר?
אתן לא מבינות....סתם בגלל הסקרנות שלי עשיתי בדיקת ביוץ עכשיו, חיכי דקה ולא ראיתי כלום.......עברו 10 דקות אני חוזרת ורואה פס חלשלוש כזה...............
מה יש מצב שהביוץ מאחר לי (משמעותי) ובגלל זה הכאבים? אבל קשה לי להאמין כי גם שבוע שעבר יומיים לפני יום הביוץ היו לי כאבים כאלו בצדדים של הבטן התחתונה????????
אוף - אני מרגישה שאני (זו שהכי מודעת לעצמה, לגוף שלה...) כבר לא מכירה את עצמי - לא יודעת מה קורה איתי ......
יאאאא הייתי בטוחה שקיבלת
בובה אל תרגישי רע תיהיה אופטימית והכל יהיה בסדר אולי עוד תיהיה לה הפתעה
הערכות ביוץ האלה...תאמינו לי...לא מאמינה בהם, כן כן..למרות שיראל!!
מאמי מחזור או לא בכל מצב יהיה לך אותם כאבים כמו של מחזור גם אם בעזרת השם ניקלטת זה אותם כאבים....! מאוד מבלבל....אל תתאכזבי מאמי בעזרת השם כולנו ניהיה אמהות ...
מה
יואוווו שיר איך אני ואת ממש דומות גם אני צריכה לקבל ב16-7 ואת לא מבינה איזה בחילות יש לי כבר כמה ימים הולך ובא לא משהו ממש רציני פעם בלילה פעם בבוקר ממש עדין אבל בחילות את רוא מזה כשרוצים משהו מאוד יש אפילו תסמינים נראה לי זה מה שקורה לנו