אינטואיציה לא אינטואיציה החודש אין מצבבבבב!!! :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף... איזה באסה, כבר יומיים שיש לי מיחושים בבטן התחתונה והיום זה קצת התגבר ומרגיש כמו כאבים שלפני מחזור....... אבל מה הקשר עכשיו ?!
5 תגובות
עמוד 1
  • יקירה, שום דבר עדיין לא אבוד עד שהדודה מגיעה..
    תנסי לשמור את הבאסה למקרה שהיא תגיע, חבל כבר מעכשיו להיות עצובה..
    מיחושים בבטן זה לא אומר כלום...
    מאחלת לך שזה שהאינטואיציה היתה נכונה.
    .

• זה כל כך לא אומר....כמעט כל הבנות יגידו לך שאין סימנים!!!!!!!! כאבים ומיחושים זה גם בהריון וזה בדוק!!! כל החברות שלי סבלו מכאבי מחזור ואפילו חזקים בחודש שהן נקלטו.
    אל תאבדי מהאופטימיות. תרחיקי מעצמך את כל ההתעסקות בתחושות כי זה באמת לא אומר כלום.
    אנחנו בתקופה הזו מאוד מודעות לגוף שלנו אז כל פיפס אנחנו מפרשות, אל תחשבי על זה פשוט תאמיני בכל כולך!
    אין אני בטוחה שהאינטואיציות שלך נכונות. מקסימום לא לא הפסדת כלום אופטימיות זה אף פעם לא דבר רע.
    אני בחודש שהיתה לי אינטואיציה חזקה מאוד הריתי זה היה לפני שנה וזה היה הריון כימי אבל זה לא משנה. תאמיני זה חשוב.
    מחזיקה לך אצבעות

• חשבתי שקיבלת ...
    מיחושים לא אומרים כלום, גם בתחילת הריון יש מיחושים והם דומים לכאבי מחזור
    (אצלי הם היו אפילו יותר חזקים...)
    תמשיכי לחשוב חיובי ותקשיבי לגוף שלך, תנסי לבדוק אם את מרגישה עוד משהו מלבד המיחושים.

מקווה שהאינטואיציה שלך תהיה צודקת
  • מה זה?! ככה להישבר?! ככה לוותר ולהספיד מראש?!
    מהר מהר תתאפסי על עצמך ומחשבות חיוביות דחוף!!!!!!!!!!!
    לפני יום האיחור אין שום תופעות לוואי להריון והחודש נראה כמו כל חודש אחר. וגם בתחילת הריון כאבי מחזור מאוד מאוד אופייניים... אז החלטת שבגלל שיש לך מיחושים כאלה ואחרים עוד לפני ההשתרשות אז זהו? אין סיכוי?
    יקירתי, תשמרי על אופטימיות!! אל תקפצי למסקנות בשלב כל כך כל כך מוקדם...
  • מסכימה עם פאפיה
    תחשבי חיובי יהיה חיובי בע"ה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה