היי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זקוקקה לעידוד ותשובות
    הזרעה שלישית לא הצליחה פעמיים ללא הזרקות ופעם אחרונה עם הזרקה של גינול 3.75 ויום לפני ההעזרה אורביטל 250 .
    היום הרופא אמר לי שאיאפשר לעשות טיפול חודש אחרי חודש עם זקריקות וצריך ךחכות לחודש הבא אבל חודש הבא הוא יוצא לחופש אוףףףףףףףףףףףףףףף
    בקשתי לפחות לעישות הזרעה על בסיס ביוץ טבעי
    אין לי כוח
    למה אי אפשר לעשות טיפול אחרי טיפול ? לא שמעתי על זה

7 תגובות
עמוד 1
  • :(
  • בוקר טוב !!!
    טיפול אחרי זריקות אי אפשר לעשות כי הגוף עם הורמונים והוא צריך להתנקות
    מהם .
    גם ככה את צריכה לחכות חודש אז לא נורא שהרופא יוצא לחופש !!!
    מאמי אני כול כך מבינה אותך אני עשיתי גם 3 הזרעות שלא הצליחו ו10 הפריות שלא הצליחו ועכשיו אני בהפריה מס' 11 שאני מקווה שהיא אכן תניב משהו .
    תתעודדי תרמי ראש חייבים להמשיך מותר להיות עצובה רק קצת ואחר כך צריך להמשיך למען המטרה .
    בהצלחה מותק !!! ותבשרי לנו בשורות טובות במהרה

• גם אני לא עושה טיפול חודש אחרי חודש
    הגוף צריך להתנקות ולמען האמת זה הרבה יותר קל נפשית החודש מנוחה..
    אני תמיד מתחילה טיפול חדש עם הרבה יותר אנרגיות וכח

תמשיכי לנסות טבעי אולי יתמזל מזלך בכל זאת..
    אני לא זוכרת מה הבעיה אצלכם אבל אם הזרע תקין אולי תדברי עם הרופא שיתן לך מרשם לזריקות שאת צריכה לטיפול הבא לפני שהוא יוצא לחופש,
    מעקב אפשר לעשות אצל כל רופא זה סה"כ אולטראסאונד.

בהצלחה
  • אוף, אני יודעת כמה זה מבאס...
    גם אצלי תמיד היתה הפסקה בין הטיפולים (בגלל שהשחלות היו מלאות בציסטות אחרי ריבוי הזקיקים) ולפעמים גם ארוכות מחודש (יום כיפור, פסח וכו'..)
    באסה... כמה בכיתי על זה...
    אבל הכל עובר, אחרי שחיכית כל כך הרבה זמן אז עוד חודש ישבור אותך? אז תתחילי את ההריון שלך בע"ה חודש אחרי... ככה כשה
  • היי תודה רבה על העידוד זה עוזר , למרות שהטיפול נדחה בחדשיים החודש אי אפשר ונעשה הזרעה על בסיס טבעי וחודש בא מפני שהרופא בחול , אין ברירה לקבל את זה וזהו . אגב בכל הבדיקות הכל הסדר גם אצלי וגם אצל בעלי אין הסבר לעניין ןחוץ שיש לי שתי בנות .
  • תעשו הזרעה על בסיס ביוץ טבעי או שתעבדו לבד... לא נורא, חודשיים זה כלום
    מנסיון, גם לי היה עיכוב ועד שיכולתי להתחיל טיפול פתאום התאשפזתי ב"ה אני בהריון עכשיו וכבר לא מסתכלת אחורה כמה זמן עבר עד שהצליח.
    אם אתם עושים לבד, תמדדי חום השחר כל בוקר משמתחיל לך המחזור, זה עוזר למצוא את הביוץ (כשיש עליה בחום).
  • אני לא הייתי מחכה חודש - אם החודש אי אפשר להזריק,
    כי הרופא שלך חושב שכדאי...
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה