שבורה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אנחנו מנסים 8 חודשים להכנס להריון וכבר נשבר לי...
    החלטתי ללכת רופא ולשמוע מה אפשר לעשות.
    כמו שקראתי פה, כדאי להגיד שאנחנו מנסים כבר שנה לפחות.
    אני ממש בדיכאון מזה שאנחנו מערבים רופאים, ממש לא בא לי, אבל אין ברירה
17 תגובות
עמוד 1
  • הי, ברוכה הבאה..
    כמה עצב יש במילים שלך... זה הכאב של כולנו. כל אחת ואחת כאן וודאי זוכרת את היום הזה בו היה ברור שטבעי זה לא ילך ובשביל להשיג משהו שהוא כל כך טבעי ומובן מאליו, אהבה ורצון ממש לא מספיקים ואין ברירה אלא לפנות לרפואה..
    אבל תסתכלי גם על הצד החיובי: מזל שהיום יש די שיטות ודי ניסיון בכדי לפתור את כמעט כל בעיית פיריון..
    אני מאחלת לך שהות קצרצרה כאן.. למרות שממש כיף פה..

לגבי הרופאה היא תפנה ותך לרופא פיריון באיזור. תוכלי ללכת אליו או לבחור רופא אחר (אחד שעובד עם הקופה שלך או פרטי, למרות שבעיניי אין כל כך הבדל..)
    והוא יתחיל בבירור הסיבות לאי הפיריון (בדיקות דם, מעקב זקיקים, בדיקת זרע, צילום רחם וכו'). בהתאם לתוצאות ייקבע את הטיפול המתאים ובע"ה תשעה חודשים אחרי
  • למה? מאיפה את?

• היי
    כבר עניתי לך אם אני לא טועה בפורום השני..
    אל תחששי, העיקר שתדעי האם אכן יש בעיה ואם כן תוכלי לפתור את הבעיה ולהגיע יותר מהר לתינוק המיוחל..
    תחשבי רק על המטרה שלך התינוק
  • תחושת החוסר אונים הזו כל כך מוכרת לצערי, אני מאחלת לך שבע"ה הכל יסתדר לך וילך לך חלק. שלא תצטרכי לעבור שום קושי.

making baby כל כך אהבתי את מה שאמרת- אנחנו דואגות לתינוק שלנו עוד לפני בואו!
    מקסים!
  • יוווו ממש ריגשתן אותי, אני עם דמעות בעיניים.
  • מאמי אני 6 שנים ככה עם האכזבות והייאוש אבל....
    חייבים להיות חזקים אין מה לעשות אין לנו ברירה !!!!
    אני יודעת שלהגיד זה הכי קל אבל אנחנו שאנחנו במצבך ואפילו "גרוע"
    יותר כן יכולות להגיד מהסיבה הפשוטה שכולנו באותה הסירה .
    אל תתיאשי אין ייאוש בעולם כלל הכול יגיע בע"ה ואני מקווה שבמהרה ובלי ייסורים !
    בהצלחה
  • מאמי יהיה בסדר אל תדאגי זה יבוא לך! בואי לא נחשוב על זה הרבה וזה יגיע עוד החודש בעזרת השם!

מה

• אני חושבת שרופאת משפחה לא תעזור לך בכלום - וזה סתם ביזבוז זמן,
    לכי לרופא נשים, גם אם הוא רועד...
    הוא יתן לך הפניה לבדיקות המתאימות שלא דורשות מכם יותר מידי.
    הורמונים, תפקודי שחלות, ובדיקת זרע לבעלול...
    שגם ככה בשביל זה תצטרכו לצאת לעיר הגדולה (נראה לי לפי התיאור שלך|)...
    אם יש בעיה תמשיכו טיפול אצל רופא אחר שלא רועד....
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אשכולית- עוד פחות משעה כבר יש לנו את התור לרופאת משפחה. נשמע מה היא אומרת ואם זה לא יספק אותנו אז ניסע לרופא נשים טוב.

שיר26- הלכתי לפני חודשיים לרופא נשים (זה שרועד...) , כאן אצלנו, והוא אמר לי שבאמת כדאי להתחיל בבדיקת זרע. אמרתי מאוד בעדינות לבעלי, אבל כמובן שהוא לא התלהב. אני חושבת שזה מוריד מהאגו שלהם. אני מקווה שהיום, אחרי שאנחנו מנסים 8 חודשים, וגם הוא כבר מתחיל להבין מאולי משהו לא בסדר, הוא יקשיב לרופאה וכן ילך לעשות בדיקת זרע.
    אגב, אם הזרע חלש, מה הטיפול לזה?

ושוב, תודה רבה לכולן על התמיכה
  • lilush1- תודה
  • מעולה
  • האמת שאני חושבת שאני מזהה את ימי הביוץ, כי בזמן הזה יש לי קצת כאבי גב ולחצים בבטן תחתונה.
    אבל... אבל גדול... כמו שאני חושבת כל חודש מחדש שאני בהריון ואני מרגישה את כל הסימנים של נשים בהריון ובסוף מתאכזבת, אז אני לא יודעת אם תחושות הביוץ נכונות, כי זה תמיד יוצא בדיוק ביום ה-14 של המחזור (כשאני מחשבת את ימי הביוץ עוד בתחילת החודש...). כאילו זה גם משהו פסיכולוגי....

החודש אני אקנה את הערכה שרשמת לי ונקווה לטוב.

• שיהיה בהצלחההההה...
    תגידי לבעלול שיקח בקלות, זה מען מטרה טובה ומתוקה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• מצויין...
  • ברגע שמסתיים המחזור אנחנו מקיימים יחסים.

אני עכשיו אתחיל לקרוא את מה שרשמת...

שתהיה לכולם שבת שלום ומבורכת.
    שהחודש כולנו נקלט!!!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה