וואווווווווווו מיכל הקטנה- ענקית!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי
    רציתי לספר לכם משהו שחימם לי את הלב.
    ביום שישי הבא אני חוגגת יום הולדת לשתי בנותי -יום הולדת משותפת בפארק שעשועים בקיבוץ יגור, יהיו כ70 ילדים!! הזמנתי את שני הגנים.
    התקשרתי ליוגב מנהל היח"צ של מיכל הקטנה והוא מכין לי ארגז עם 80 דיסקים של מיכל הקטנה לחלק לילדים בסוף יום ההולדת.
    הם מחלקים דיסקים בחינם אחרי הופעות כחלק מיחסי הציבור למיכל הקטנה
    ועדיין זה מחמם לי את הלב שהסכים בכיף ובשמחה לעזור
5 תגובות
עמוד 1
  • כן היא ידועה ביעילותה
    יש פה כאלה שמכורים לה

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • יפה שלי רק עכשיו גילית? לא ראית את התמונות אצלי עם מיכלי? אצלי היא קצת כעסה שלא חיכיתי רצתה לבוא למעון של דנדוש
    יוגב נתן לי 34 דיסקים לילדי הכיתה של דנדוש היא נתנה לדנדוש בפסח חולצה של מיכל הקטנה יוגב נתן גם כובע של מיכל לדנדוש וליום ההולדת קנו לדנדוש בושם מתנה וגם מיכלי בלי קשר מחלקת בזמן ההופעות דיסקים או את דיסק השירים ויש עודדדד המוןןןןןן
    בגלל שיש עכשיו מלא פרוייקטים חדשים עליה אין לה אפשרות להגיע אחרת היתה באה אליכם גם זה אני אומרת לך בעיניים עצומות וכן עוד דבר הם נותנים מכל הלב ועם זה שהם מחלקים מיכלי זכתה בדיסק הזהב על מכירה של 200 אלף עותקים כבר אז יש גמול לעזרה ולטוב הלב שלהם והכל משתלם בסוף הם פשוט מדהימים וזהו אני את שלי אמרתי (אגב עכשיו מביאים לי גם את כל הערכה שלה עוד חולצה ומיכנס כי דנדוש מבקשת)

• שלי,
    את זאת שנתת לי את הרעיון הזה! קראתי פה בפורום שהיא הביאה לך דיסקים לחלק לילדים, אז "גנבתי " ממך את הרעיון
    כשאת כתבת עליה כאן בפורום וראיתי תמונות שלה בפייסבוק שלך,ככה נחשפתי אליה -לפני כן לא ידעתי מי זו
  • וואוו לירוני איזה כייף ובכייף אפשר לגנוב ממני את הרעיון כל דבר שעושה טוב לילדים זה הכי טוב!!!!!!!!!!!! בתאריך 20 ליולי היא מגיעה לקייטנה של הבן של בת דודה שלי הוא לא ילד רגיל בעבר סיפרתי לכן עליו כנסו לקיר שלי העלתי שם 2 תמונות שלו עם דנדוש מהבת מיצווה של אחותו הוא בקייטנה ובתאריך 20 לחודש עושים לו שם יום הולדת ועם כל הלו"ז הצפוף שלה היא מגיעה לשם לשמח את הילדים ואת הנסיך שלנו במיוחד אין כבר כתבתי לכן אני פשוט חולה עליה בזכות מי שהיא ומה שהיא וגם באירוע הבת מיצווה דיברתי איתה יומיים קודם והיא בכייף הסכימה לשתף איתי פעולה ולהפתיע את הבת של בת דודה שלי (מדובר על הילדה החוגגת) יום לפני ובאותו יום דיברתי עם יוגבי (שזמין תמיד לשגעונות שלנו ולקריזות שלנו ההורים לגבי כל דבר) בערב אחרי שהגענו עשיתי צילתול ניתוק תוך 2 דקות האחת והיידה חזרה אלי לפון ושימחה את עדידי שלנו שלא ידעה כלום ולא הבינה בהתחלה למה אני מעבירה לה את הפון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה