היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב זא היום בבוקר עשית בדיקה ו........................... היא שלילית עדיין לא קיבלתי וזה מתחיל להיות ממש מוזר מתחילה טיפולים החודש.................
9 תגובות
עמוד 1
ira
אל תתייאשי יהיה טוב !!!
כל עכבה לטובה תאמיני לי !
בובה יהיה בסדר תיהיה חזקה
בנות תודה על התמיכה והחיבוקים אני באמת צריכה חיבוק עשיתי את הבדיקה בזמן יש לי איחור של 6 ימים טוב אחרי ניסיון של יותר משנה אין ברירה צריך להתחיל בטיפולים כניראה שלבד זה פשוט לא יקרה מקווה שחודש הבא יהיה טוב אבל שכבר יבוא המחזור למה הוא פשוט לא בא....................................................................
הייתי בטוחה שנקלטתי כי יש לי כל מיני תחושות מוזרות בבטן יש לפעמים כאבים אבל זה לא כמו לפני מחזור וגם אני כל הזמן עייפה ובשבוע האחרון אני ממש ישנה שנ"צ יש לי נפיחות בבטן התחתונה וגם יש לי כל הזמן תחושה שקיבלתי ואז אני רואה שלא זה כל התחושות שיש לי ויש לי איחור של כמעט שבוע וכן היה לי ביוץ מאוחר קצת החודש ב25-26 ליוני במקום ב19-20 שהיה צריך להיות אבל היום עשיתי בדיקת דם ויצא שלילי אני לא יודעת.............................
אני מציעה שתקבעי תור לרופאת נשים שלך...לא?? תקבעי תור לעוד שבוע, תראי אולי עד אז תקבלי ואולי לא
lilush1 אני איתך בכול מילה
ira-s אם את אומרת שהיה לך ביוץ מאוחר יכול להיות שעדיין הבטא מאוד נמוכה ולכן לא רואים בבדיקה תקבעי תור כבר לרופאת נשים ואם עד אז לא תקבלי תבקשי ממנה לעשות שוב בדיקת הריון לפנה שהיא תציע לך קדורים לזירוז כי זה מה שהן מציעוד בדרך כללל
מתפללת בשבילת לבשורות טובות אם לא החוד אז בעזרת ה' חודש הבא לילי
מאמי לא נוראא בעזרת השם חודש הבא....לא קרה כלום מאמי....כל חודש מנסים ומתי שזה יבוא....זה יבוא....תהי רגועה ואל תהי עסוקה בזה כל היום ותיקלטי :)