משנה ערכה משנה מזל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• וואו , בנות לא תאמינו, יחסית חדשה בפורום ולצערי לא יוצא לי לכתוב פה הרבה בגלל חוסר זמן...עבודה...
    קניתי לא מזמן ערכת ביוץ שעוד לא יצא לי להשתמש בה אבל מה שכן קיבלתי יחד איתה ערכת היריון מתנה. תמיד בבדיקות השתמשתי בשל מקלון הזהב והפעם קניתי את ערכת הביוץ של פארמה מדיק וקיבלתי איתה את הבדיקת היריון.

החלטתי לעשות בדיקה בלי הרבה ציפיות ו.....לא יאומן 2 פסים....

אחרי כ7 חודשים של נסיונות זה הגיע, מקווה שהערכה לא טעתה וכמובן ארוץ בהקדם בתחילת שבוע לעשות בדיקת בטא.

מזל טוב לכל הבנות שנכנסו להיריון ולא יצא לי להגיד להם, חודש מדהים עובר כאן על הפורום.
    ובעזרת ה' כולנו נעבור כמה שיותר מהר לפורום השכן.

7 תגובות
עמוד 1
  • יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
  • מ-ד-ה-י-ם יווווווו איזה אושר אני לא מאמינה
    החודש הזה מבורך והלוואי שימשיך כך לכולנו

שיהיה בשעה טובה ומוצלחת
    מלא מזל טוב שימשיך קל ותקין
    לילי
  • יווווווווווווו מזלללללללללללל טוווווווווווווווווובבבבבבבבבבבבבב איזה יווווווופפפפפייייייייייייייי ביג לייק לחודש הזה!!!! חודש הזהב!!!! שיהיה לך בשעה טובה!!!!!!! ובואי תצטרפי לפורום תמיכה הדדית!!! אני מחכה לך שם...ועוד רבות....

lililili23 הלוואי וגם לך החודש יאיר פנים!!! אני ממש במתח מה יהיה... מתי את מתכוונת לעשות בדיקה?
  • מזל טוב
    שיהיה הריון תקין בריא ושתצאי בידיים מלאות !!!

בעזרת ה' נעשה ונצליח !!!
  • תודה על הברכות בנות...
    מחכה ליום ראשון לעשות בטא, מרוב סקרנות גם היום בבוקר עשיתי עוד בדיקה ביתית שיצאה חיובית.

אני כ"כ מאושרת שהחיוך לא יורד לי מהפנים

היה לי מאוד קשה לאחרונה לשמוע את בעלי מנדנד שנלך לעשות בדיקות, והיה אפשר גם להרגיש את המבטים של המשפחה (בעיקר שלו) למה אני עדיין לא בהיריון.
    בקיצור תק' לא קלה ...

בעזרת ה' שהכל יהיה בסדר

• שכל משאלות לבנו יתגשמו ~ אמן!
  • מזל טוב!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה