לובשת מסיכות...לא יודעת מה עובר עלי?! :( - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אין לי מושג מה עובר עלי, אני לא מכירה את עצמי ככה..... אני משתנה כמו הרוח...פעם עצבנית, פעם צוחקת פעם בוכה.......
היום חזרתי הביתה בשש ,נשכבתי במיטה ונפתחו לי הברזים ולא נסגרו.......
כל היום הרגשתי חולשה, סחרחורות, תחושה שעוד שניה אני מתעלפת....
15 תגובות
עמוד 1
הייי מתוקה זה בסדר להריגיש רע לפעמים וזה טוב שאת משחררת את זה החוצה החשוב מכול הוא "לרוקן את הדלאים" ולחזור למוטב שהחיוך יחזור לפנייך ןתעודדי במארה
ואים אמ ממש מרגישה רע וש משהוא שיושב לך בלב ומפריע תפרקי את זה החוצה אפשר לדבר כמון אם הבעלול לשתף אותו כך שיוכל לעודד או חברה טובה שאפשר לדבר וכמון גם כאן בפורום יש כאן בנות מקסימות שתמיד כאן בשביל לתמוך בנתיים בשביל העידוד שולחת לך מלא לילי
הי שיר עדיין יש לך כאבי בטן כמו מחזור??? כי משום מה גם לי התחיל היום הכאב הזה שתיארת אני אמורה לקבל כמוך ב 16-7
שושן - כן עדיין יש לי, לפעמים זה עובר לכיוון המפשעה ומקרין לי לירך....
ד"ר ישי בפורום השכן אמר שסביר להניח שזה לא קשור למחזור שאני אמורה (לא ) לקבל........ קצת התעודדתי....
הי שיר אני קיבלתי ב19-6 והמחזור שלי בין 27 ל 28 שכנראה הביוץ היה ב1-7 או ב 2-7 וכמוך אני אמורה לקבל ב16-7 את מודדת חום שחר???.
לא , התיאשתי מזה , אני בדרך כלל מרגישה את הביוץ שלי...... עבדנו החודש ב- 24/6 28/6 , 30/6, 1/7, 2/7, 3/7 ....
(אבל אל תשכחי שאצלנו יש בעיה בזרעונים של הבעלול-תכלס אנחנו אמורים לעשות הפריה אבל נתנו צ'אנס אחרון שזה החודש אם לא הולך מתחילים חודש הבא)
כבר 3 חודשים עברו מאז שגילינו שיש בעיה, עברתי לפורום השכן אבל אני לא מצליחה לעזוב כאן... אני מכורה אליכן . זה לא אותו הדבר בפורומים האחרים.... יש כמה מתוקות גם שם שהן חמות ומקבלות ואני והתחברתי אליהן...... אבל פה הריכוז של אותן הבנות הרבה יותר גבוה.....
כמה זמן אתם כבר מנסים? ומתי התחלתם בבדיקות?
כי האמת אנחנו מנסים כבר חצי שנה אולי קצת יותר וכלום ואני לא מבינה למה זה לא תופס יש לי מחזור קבוע כל 27 28 יום עשיתי בדיקה רגילה אצל רופאת נשים והיא אומרת שהשחלות והרחם נראה תקין ואיפלו ראתה התחלה של ביוץ בשחלה ימין
מה איתך ספרי לי קצת??
החודש בדיוק שנה אנחנו מנסים..... לפני כ-4 חודשים פניתי כבר לרופא ואמרתי שאנחנו מנסים שנה (בפועל זה היה 8 חודשים) כי הבנתי שמשהו לא בסדר, כי אני מבייצת כמו שעון, מחזור סדיר, בדיקות תקינות....
הרופא לא הסכים להתקדם בתהליך עד שבעלי לא יעשה בדיקת זרע (לקח לי המון זמן לשכנע אותו לעשות זאת-היה לו מאוד קשה, את יודעת האגו הגברי והפחד...)
בכל אופן לפני כשלושה חודשים קיבלנו את התוצאות... עברו עלינו יומיים מאוד קשים לאחר הבשורה שאנחנו חייבים לעשות טיפולים על מנת להשיג את ההריון המיוחל... לא רק זה, הרופא דילג גם על הזרעות ואמר שאנחנו צריכים להתחיל ישר עם הפריה...
הלכנו לאחר מכן לפרופסור איצקוביץ' באלישע (מקצוען אמיתי) הוא נתן קצת תקווה להזרעות (בסיכוי של 1 ל 6 אמנם - אבל יש סיכוי)
יואו שיר אני מזה מקווה שלא נצטרך כלום לא טיפולים ולא בדיקות והחודש זה יהיה גם החודש שלנו האמת יש לי הרגשה טובה למרות הכאבי בטן (כמו מחזור)
אני גם מקווה בשבילך ממי... אבל אם במידה והחודש זה לא קורה אני מציעה שתעשו את כל הבדיקות הדרושות רק כדי לדעת שהכל בסדר..... אני רוצה להגיד לך שביום שנאמר לנו שאנחנו צריכים הפריה חשבתי שחרב עלי עולמי ממש כך....אבל אחרי יומיים שב החיוך לפניי ודווקא התחלתי לאהוב את הרעיון מהסיבה שהרגשתי קרובה ל-
שיר,
לי זה נשמע כמו הריון!!!!! שיר 26 כל זמן ולא קיבלת הכל אפשרי!!!!! אתפלל עלייך בהדלקת נרות היום!!!!
חולההההההההההההה עליייייייייייך, על כולכןןןןןןןןןןן
אין דברים כאלה. יש פה כל כך הרבה בנות מדהימות ותומכות איזה כיףףףף