חיים שכאלה...פיורוגון אנדומטרין וכו וכו וכו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    גם אני לקחתי את אנדומטרין וכן גם לי יצאו הפרשות לבנות..אבל זה עוד פחות גרוע..
    ביום א עשיתי מעקב זקיקים שזה היום ה13 למחזור לאחר שימוש בזריקות ביוץ פיורוגן(אני אציין כי לא עשיתי הזרעה/הפרייה אלא רק זריקות ביוץ..) בכל אופן בעקבות זקיקים קטנים ורמת פרוגסטון 5 החליט הרופא שלי כי כבר בייצתי..הוא אכן צדק כי לא תאמינו יום שלישי כבר התחיל לי דימום ויום רביעי כבר הגיע "חברה" שלנו---המכשפה!! לא האמנתי חשבתי שאני מדמיינת!!
    תבינו בנות הייתי 15 יום מהמחזור הקודם???!!! והכי גרוע..יומיים אחרי שטבלתי!!
    אתן מבינות הספקתי להיות עם בעלי יומיים!!! ...
    ב-א-ס-ה שאי אפשר לתאר..גם מוזר מה הפיורוגן מקדים את המחזור ברגע שאין הפרייה עם הזרע??
    תודה על היחס...חחח
3 תגובות
עמוד 1
  • כל הסיפור לא נשמע לי הגיוני בכלל.
    הפיוריגון לא מקדים את המחזור, כל המחזור שלך משובש. ווסת אמורה להגיע 14 יום אחרי הביוץ. משהו כאן ממש לא מסתדר ואת צריכה לבקש מהרופא שלך הסברים.
    בטיפול הבא תבקשי מעקב זקיקים מיום 10.
    ודרך אגב, זה לא הפרשות, זה עודף של האנדומטרין שיוצא החוצה.
  • כן הבנתי שזה החומר שנמס בגוף יוצא השאריות.. בכל אופן לגבי המחזור את ממש צודקת גם אני לא האמנתי שתביני שעד היום שהדימום ממש התגבר וסליחה מראש על התיאוריםמאבל כולנו מרגישות את זה הרי בווסת יש את החתיכות שיוצאות מהגוף..בקיצור ממש מחזור לכל דבר.. התור הבא זה עוד חודש בעזרת השם..שם תינתן ההזדמנות לשאול את כל השאלות...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה