היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בחמישי האחרון הייתי אצל רופאת הנשים לביקורת שגרתית לא הייתי אצלה מאז שהתחלנו לנסות וכבר עברה כחצי שנה אז קבעתי תור לבדיקה שגרתית ואצלה לוקח המון זמן לקבל תור ויצא ככה שהתור היה בחמישי כשבשבת אני צריכה לקבל מחזור (אצלי מדייק כל 28) כמובן שאמרתי לה והיא בבדיקה הרגילה אמרה אני לא רואה הריון בדקה הכל רגיל אמרה הכל תקין ואל דאגה וכל זה... נתנה הפניה לבדיקות דם וגנטיות כמובן והלכתי לי לדרכי... ואכן ביום שישי הופיעו טיפ טיפה הפרשות חומות ובשבת התגברו וביום ראשון גם היו עוד קצת ממש וזהו. חייבת לציין שכל אותם הימים לא היה דם אדום אלא רק חומות כאלה (וסליחהההה על התיאורים) פשוט במיוחד עקבתי ושמתי לב. ובמשך השבוע היו לי כמה פעמים כאבים כמו כאבי מחזור עדינים מה שהיה לי מוזר אבל לא התחייחסתי ומאתמול יש לי הפרשות מוזרות שמעולם לא היו לי לא יודעת אם להגדיר אותן צהובות קרמיות אבל מוזרות כאלה אבל ממש (ולהזכירכן אני ממש אחרי מחזור...) האמת אם לא הייתה הבדיקה אצל הרופאה כבר אולי הייתי עושה בדיקת הריון רק כדי לוודא שמה שהיה אכן היה מחזור כי משהו מוזר מרגיש לי אבל מצד שני אני אומרת לעצמי הרופאה בדקה ואמרה שאין קיבלתי "מחזור" אז זהו זה יאללה חודש חדש... ובכל זאת עוברות לי בראש כל מיני מחשבות... מה אתן אומרות??? סליחה על החפירות ותודה למי שקראה עד הסוף שיהיה סוף שבוע מקסים לכולכן ושרק נמשיך לשמוע בשורות טובות כאן בפורום אמןןןן
3 תגובות
עמוד 1
לי הרופא אמר שכתמים חומים זה לא מחזור לי היה שבוע שעבר כארבעה ימים כתמים ואחכ הפסיק וחיכתי למחזור האמיתי וכשלא קיבלתי עשיתי בדיקה
בס"ד
לי היה כתם חום ו3 ימים אח"כ גיליתי שאני בהריון בבן שלי שיהיה בריא אחרי 4 שנים וגם תוך כדיי ההריון בהתחלה היה לי שוב והכל היה תקין ברוך ה ואיך הרופאה יכולה לראות משהו זה מאוד מוקדם