קטע הזוי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום עשיתי בדיקת הריון מכיוון שאני כבר ביום ה37 למחזור ולא קיבלתי והיו לי תחושות בבטן ובחזה וכן הלאה.
    כמובן שהיא יצאה שלילית אבל מצד שני יצאו לי תוצאות מעניינות בגזרת הפרוגסטרון (7.60) והאוסטרדיול (214) ומכל מיני שיטוטים שעשיתי הבנתי שאני כנראה ממש ממש לא מזמן בייצתי אולי אפילו אתמול או היום..
    כמובן שקראתי ישר לבעלי להתייצב לדגל
    אבל אני חושבת שזה בטח היה מאוחר מדיי כבר..
    מה שכן, זה ממש ממש מוזר לא?
    שבייצתי רק באיזור היום ה36 למחזור.. מה זה יכול להעיד לדעתכן?
    גילוי נאות- רק סיימתי עם הגלולות ועוד לא קיבלתי מחזור טבעי מאז, אבל זה עדיין נשמע לי משהו שהוא יותר מדיי, לא?
4 תגובות
עמוד 1
  • הי
    זה נשמע לי הגיוני ( לא נפוץ אבל הגיוני). החודש בדקתי בפעם הראשונה מתי אני מבייצת וגם אצלי היה ביוץ אחרי 32 יום בערך. לאט לאט את תלמדי את הגוף שלך לוקח לו זמן לחזור לעצמו אחרי הגלולות.
    בהצלחה
    רעות
  • היי מאי ,

בתקווה שיצא דבר טוב מהקריאה לדגל - מחזיקה אצבעות
    שכל משאלות לבנו יתגשמו ~ אמן!
  • היי לוטמירן,
    קודם כל לא יצא כלום, יום אחרי הגיעה ה ..
    לא ברור מה היה הקטע עם הערכים האלו.
    בכל אופן זו לא הייתה בדיקת ביוץ, פשוט הייתי כבר ביום ה37 למחזור והלכתי לבדוק אם אני בהריון בבדיקת דם ועל הדרך היא בדקה לי את ההורמונים האלה.
    ערכת ביוץ טובה אני לא מכירה, אני עכשיו קניתי את זו של פרמה מדיק כי היא הייתה במבצע.. מקווה שהיא תהיה טובה..
    ושיהיה המון בהצלחה גם !
  • אוקיי - תודה על התגובה
    בכל אופן בהצלחה לכולנו
    שכל משאלות לבנו יתגשמו ~ אמן!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה