עזרה בענוח תוצאות בדיקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב ד"ר...
    עשיתי היום בדיקת דם לבדיקת הריון מכיון שאני נמצאת כבר ביום ה37 למחזור אך טרם קיבלתי החודש כשבנוסף יש לי כבר שבועיים ואפילו יותר מיחושים ודקירות בבטן תחתונה,עייפות, רגישות בחזה ועוד כמה סימפט' שיכולים להצביע גם על הריון.
    בכל אופן, הבטא יצאה שלילית (<1.2) , אבל הרופאה הוסיפה לי בדיקות נוספות,
    פרוגסטרון 7.60
    אסטרדיול 214
    FSH 2.67
    הייתי שמחה לדעת מה זה אומר מכיון שמשיטוטים שעשיתי באינטרנט זה אומר כביכול הביוץ היה ממש לא מזמן לא?יום יומים אחרונים?
    והאם זה הגיוני?
    בנוסף, חשוב לדעת, רק הפסקתי עם הגלולות (פמינט) לאחר 3 שנים בהן לקחתי אותן בקביעות,טרם קיבלתי וסת טבעית ראשונה.. האם זה אולי מה שהשפיע על העניין?
    תודה רבה מראש!!
    מתנצלת על האורך..
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    איחור כזה יכול להיות בהחלט קשור להפסקת הגלולות לאחרונה. קשה ללמוד דברים מיוחדים מהבדיקות האלה , לא לרעה ולא לטובה.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה