הזמנה אישית - חוויה עצמתית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נשבעת לכם שאני לא איזה דתיה וגם לא קרובה לזה - חילונית לגמרי....

אבל לקחתי קצת מהמסורת מהבית, ואני מדליקה כל שישי נרות ומברכת.......
    אני רוצה לומר לכן ששבוע שעבר ביום שישי היה זה גם ראש חודש אז הדלקתי נרות גם לזה וגם לזה..... הייתה זו תפילה עוצמתית במיוחד שגרמה לי לצמרמורות ואפילו להזיל דמעה....
    כמה שזה נשמע מפגר בין היתר ביקשתי כך : "הלוואי ששיראל וכל החברות שלי מהפורום יכנסו להריון...." (מצחיק לא?!
10 תגובות
עמוד 1
  • מצטרפת אליך
    גם אני לא דתיה אך מדליקה נרות כל ערב שבת בפומטים מכסף שקיבלתי מסבתי ז"ל בירושה
    כנכדה הבכורה ואכן יש ברגעים האלו משהו מדהים ומעורר צמרמורת מבחינתי גם בעובדה שאני מדליקה בפמוטים שלה...
    בכל אופן כדאי לכל הבנות שלא מדליקות להתחיל זה נותן הרגשה מדהימה שהבית נקי הכל מוכן ונוצץ והנרות דולקים ומאירים את הקדושה של השבת...
    אני באופן אישי כל שישי עושה חיפוש בגוגל "כניסת שבת" וישר עולה זמני כניסת שבת בוחרים עיר (כי זה משתנה מעיר לעיר וכמובן משבוע לשבוע) ו5- 10 דקות לפני השעה של כניסת השבת אני מדליקה.
    מבטיחה לבקש עבור כולכן הערב (ואגלה לכן סוד ביקשתי גם בשבוע שעבר אבל לא באופן ספציפי כמוך שיר חחח אלא ש"כל הבנות מהפורום יזכו בקרוב להריון תקין ובריא ל9 חודשים!")
    יאללה גם לי הבית מחכה... שתהיה שבת קסומה ומבורכת לכולללללכן
  • חזק ביותר אני איתך השבת הזאת נדליק נרות אחת בשביל השניה ואמן ותפילותינו יענו בהקדם
    לילי
  • לא לאבד תקווה - גם אני נכדה בכורה (גם בת בכורה) וגם אני מדליקה בפמוטים של סבתא שלי שתזכה לחיים ארוכים... גם מכסף עם מגן דוד זהב באמצע........

איזה מרגש
  • בנות אני איתכם מדליקה נרות כל שבת
    השבת אני במיוחד אני אתפלל בשבילכן
    שתיכנסו במהרה להריון תקין ומשעמם..
    שבת שלום

• שכל משאלות לבנו יתגשמו ~ אמן!

• אני אישית תמיד מרגישה שאני מתפללת על חברות בקשתי נענת.
    לדוגמא לפני החתונה שלי ממש לפני החופה בירכתי המון בנות לזיווג הגון וברוך השם אחרי זמן קצר הרבה בנות מהן הכירו את בעליהן לעתיד והן כל הזמן מזכירות לי את הברכה שלי
  • גם אני מדליקה נרות כל שבת וביום שישי האחרון גם עשיתי הפרשת חלה
    אז אפיתי חלות טעימות לשבת.
    שיהיה בהצלחה לכולנו
  • שיר 26, גם אני לא דתייה אך משתדלת להדליק נרות... הפעם התפללתי עליך!! ממש אמרתי הלוואי ושיר 26 מהפורום תקלט להריון!!!!! מקווה שהיושב במרומים שמע אותי...
  • אין אני חולה עליך!!!!!!!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה