שבת נעימה בנות , אז ככה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמי מירן , אני לא חדשה בפורום רק שממש שנים לא נכנסתי... יש לי בן מתוק בן חמש וחצי שעולה לכיתה א'
    שכל משאלות לבנו יתגשמו ~ אמן!
6 תגובות
עמוד 1
  • היי וברוכה השבה,
  • הי, איזה ילד מתוק יפיוף אמיתי חמסה חמסה ....
    לגבי שאלתך, זה לא מיתוס זה נכון !!! גם הרופא שלי אמר שללא ספק השמנת יתר או תת ת**** יכולים להשפיע באופן משמעותי על הכניסה להריון....
    אני למשל שקלתי 49 ק״ג. ופחדתי שזה אחד הגורמים שמשפיעים על הכניסה להריון אז התחלתי לאכול והעלתי 6 או 7 קג.... עזבי שבסוף התגלו בעיות יותר חמורות ממשקל... לאחר שהצלחתי לשכנע את בעלי לעשות בדיקות התגלת בעיה בזרע....

בכל אופן חשוב מאוד לאזן את הגוף לפני הכניסה להריון אך בנוסף אני מציעה שתעשו את כל הבדיקות הדרושות כי אין לדעת, גם אני לא חשבתי שיהיו לנו בעיות פוריות כיאנחנו מאוד צעירים....

אז המון בהצלחה, ואנחנו כאן בשביל להקשיב לשתף ליעץ ולחבק....
  • שלום יקרה..
    מהרגע שאני מכירה את עצמי את מתעניינת
    בת**** נכונה לירידה במשקל..
    נכנסתי לאתרים לבדוק על ת**** נכונה לפני
    הריון ובזמן הריון כדי שיהיה תינוקי בריא
    הגעתי לדיאטנית בשם טובה קראוזה יש לה
    אתר מקסים.. נרשמתי לקבלת טיפים לת****
    לפני הריון וקיבלתי 10 טיפים למייל האישי
    כל 3 ימים.. אחד הטיפים הוא משקל תקין
    שעוזר בכניסה להריון..למי שבמקל עודף או
    השמנה מומלץ לרדת במשקל היא טוענת
    שכל קילו משפר את הכניסה להריון...
    אני ממליצה לך להכנס לאתר שלה..
    שיהיה בהצלחה ובקרוב נשמע בשורות טובות
    שבוע טוב 

• שכל משאלות לבנו יתגשמו ~ אמן!
  • תראי, שהחלטנו בעלי ואני שאנחנו רוצים תינוקי, אז אני נכנסת לשומרי משקל, רזיתי 13 ק"ג והוא 18 ק"ג!!! את לא מבינה איזו הרגשה זאת...שאת יכולה לעשות הכל!
    ממליצה לך בחום.
  • תודה שושי,

יש צדק בדברייך , תודה על החיזוק
    שכל משאלות לבנו יתגשמו ~ אמן!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה