אנשים קרציות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דיברתי הרגע עם אמא שלי ..היא סיפרה לי שהשכנה היתה אצלנו...והיא שאלה נו מה יש הריון בדרך?. וכל שבועים שהיא באה היא שואלת ממש קרציה~! דוחפת תאף שלה יותר מדי...לפני שהתחתנתי היא גם כל שניה שאלה נו מתה חתונה...כל שבוע..תמיד אותה שאלה בראש שלה...ממש אנשים מעצבנים1! אף ארוךך

מה
6 תגובות
עמוד 1
  • שבוע טוב בובה מלא באנרגיות חיוביות...
    אל תתייחסי לאנשים הם אוהבים להתערב
    בדברים שלא עיניינם.. ביום שישי הבוס
    שלי שאל אותי אם התחלתי לאכול בשביל 2..
    בסדר אז עליתי מהחתונה לפני שנה בערך 10
    קילו הגוף שלי לא קיבל כייף את ההפלה ואני
    מצאתי את עצמי מתנחמת באוכל...
    זה מציק אני מבינה אותך אבל אל תתייחסי
    שיהיה לך שבוע מקסים ובקרוב
    בשורות טובות..
  • בוקר טוב....

מכירה את העניין מקרוב (הם דוחפים ת' אף כל כך קרוב - ממש מסתכלים עליך עם זכוכית מגדלת)
    שכל משאלות לבנו יתגשמו ~ אמן!
  • זה כל פעם משגע אותי מחדש! תתעלמי ממנה, למרות הקושי, אין ברירה. אנשים כאלו נמצאים בכל זמן ובכל מקום בחיים. והכי חשוב אל תתנו להם להשפיע עליכן! (אני צריכה להגיד את זה גם לעצמי )
    saga
  • ממוש תתעלמי
    פה לפחות שואלים את אמא שלך , ואצלי לא מספיק ששואלים את אמא שואלים אותי גם ככל הזמן
    והרבה אנשים
    נו מה יש משהו בדרך נו מה אתם חושבים לעצמכם !!
    יאללה רדו ממני כבר!!

אמרתי לבעלי אתמול זה כאילו אנחנו מקרינים משהו שכל הזמן אנשים שואלים וחופרים

אני מבינה אותך וזה מעצבן תנסי להתעלם ואל תבזבזי אנרגיות על זה ...חבל

הלן
  • לא רק את אמא שלי שואלים....גם אותי כל הזמן וזה ממש מעצבן!!!!זה מלחיץ יותר...עד שאני שוחכת מכל הנושא של ההריון בא מישהו ואומר מה אין כלום בדרך ושוב כל המחשבות חוזרות לי...

מה
  • טליה אני מבינה אותך , זה מחרפן אותי גם ומאוד !!!!
    כל אחד מרשה לעצמו ולבוא לשאול , אפילו אנשים בעבודה ואפילו הלקוחות הקרובים שלי שאני עובדת איתם וזה מחרפן
    כל אחד מרגיש שיש לו את הזכות !!!

בכל זאת תנסי להתעלם כמה שזה קשה

תעני להם כשתרצי ויגיע הזמן את תספרי להם לבד ואין צורך לשאול אותך כל הזמן
    זו תשובה די ברורה ולא יותר מידי חצופה

הלן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה