ביוץ מהיר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' ישי שלום,

כתבתי לך לפני מספר שבועות על כך שהוסת מגיעה אצלי כל 24 ימים.
    הקטע הוא כזה: ביומיים הראשונים אין כמעט זרימה אלא רק מעט מאוד, ואח"כ במשך חמישה -שישה ימים מופיעה הוסת החזקה. לפי מה שלימדו אותי צריך לספור את תחילת הוסת מהדימום המאסיבי.
    אני מרגישה את הביות שלושה ימים אחרי שמסתיימת הוסת.

1. האם זה הגיוני שהזקיקים הצליחו לגדול כ"כ מהר (3 ימים) וכבר מתקיים ביוץ? הרי בקיעת הביצית מהזקיק מתרחשת כשהוא סביב 18-22 מ"מ... נכון? איך יתכן שגדל כ"כ מהר?

2. אני שומרת נידה מה שאומר שאני מפספסת באופן עיקבי את הביוץ. הסיכויים להרות כ"כ אפסיים.. מה ניתן לעשות? כשפניתי לרופא שלי הוא אמר שרק גלולות יכולות לסדר לי את מחזור הוסת כמו שהוא היה לפני הלידות, אבל אני מעוניינת להרות - מה עושים?

אשמח לעזרה בנושא

==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אני לא כל כך הבנתי למה את אומרת שהזקיק גדל במשך 3 ימים.
    מתחילים לספור את המחזור מהיום הראשון של הדימום החזק. שישה ימים של דימום זה יום 6 , את הכאבים את מרגישה 3 ימים אחרי. זה כבר יום 9 . מכיוון שהכאבים הם יום לפני הביוץ בד"כ, הביוץ יהיה יום אחרי , הגענו ליום 10. במחזורים של 24 ימים הביוץ הוא סביב יום 10.
    תפני למומחה לפוריות. זה לא פשוט אבל יש כמה דרכים שבעזרתם ניתן לדחות את הביוץ בכמה ימים.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה