איןן איןן! זה לא אמיתי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום שישי הגיע בשעה טובה...היום בו אני צריכה לטבול אחרי שאני ובעלי היינו אסורים חודש(-בגלל נידה ובגלל בתולין...) ואז...בערך בשעה 9:00 בבוקר..... אני אומרת לבעלי שאני מרגישה שמשהו יוצא ממני...הלכתי לשירותים לבדוק..ואני רואה כתם חום...אמרתי:"אוקיי,אולי אצליח לטבול...יכול להיות שזה יהיה כתם טהור..." אחרי כמה דק' שוב אני מרגישה שמשהו יוצא ממני...וכמובן שהלכתי לראות-ואז כבר ראיתי דם..... בעלי אמר לי:"אולי זה השרשה..." אבל את האמת?? זה לא כ"כ עניין אותי כ"כ באותו רגע....רק רציתי לדעת אם הכתם טמא או טהור כדי לדעת אם אוכל ללכת למקווה וסופסוף להיות עם בעלי,לחבק,לנשק...... עשיתי בדיקת טהרה-כמו שהרב אמר לבעלי...ו.... הגברת מחזור הגיייייעעע!! תמייידדד קורה משהו בזמן שאני צריכה לטבווולל!! לא היה אכפת לי שלא מדובר בהשרשה, ושלא נקלטו (-לא ציפיתי החודש...) אלא רק את זה שיהיה אסור לי לגעת בבעלי.......שנצטרך להמשיך את החודש הזה שלא נגענו אחד בשני................ לעוד שבוע וחצי לפחות........... וק-ש-ה לנו עם זה כבר!! כ"כ!! כ"כ!!!!!

יש לי בספר טהרת המשפחה עצות איך להתנקות מהר מהחזור...יש למישהי עוד כל מיני עצות כאלה?! אני מוכנה לנסות ה-כ-ל!!!!!!!!!
93 תגובות
עמוד 2
  • לקחתי אותו די מזמן אז אני לא ממש זוכרת.... (לפני שנה בערך)

קונים אותו בבתי מרקחת/ בתי טבע.

אני לקחתי אותו כי בסוף המחזור היו לי כתמים כאלו וזה פשוט הפסיק אותם.
    צריך לקחת כמה טיפות (רשום כמה על הבקבוק) פעמיים- שלוש ביום.
    עם חצי כוס מים- כי זה די מגעיל.... פשוט בולעים את זה וזה עוצר את הכתמים.
  • ללי15- אני חושבת שאפשר לקחת את זה מתי שרוצים..אם זכרוני אינו מטעה אותי-לא היה רשום ממתי. אני אבדוק כדאגיע הביתה ואעדכן אותך בעז"ה!

fultimemom- זה נשמע מה זה טוב. נשמע שאיך ששותים את זה זה מפסיק......
  • ללי - למה רק 10 ימים את טהורה (אם אפשר לשאול...)? אם את עושה הפסק ביום הרביעי עוד 7 נקיים זה 11 יום ואז בהנחה שאת מקבלת כל 28 יום זה אומר 17 יום טהורה... את בטוחה שאת סופרת נכון?
    אצלי הבעיה יותר חמורה - מחזור של 24 יום, 7 ימים דימום 7 נקיים, נשאר לי 10 ימים טהורה והביוץ שלי מוקדם.... בגלל זה הפספוסים...
    הלוואי וכל השיטות שהצעתן יעזרו... עכשיו קניתי לימונים...

==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!

• ואוו-הריונית בשנית-לא ידעתי שאת רק 10 ימים טהורה! הלוואי הלוואי הלווואיייי שאת וללי15 תצליחו לעשות הפסק בקרוב!! הלללללוואיי!!!!! ו7 נקיים יעברו חלק ומהר! ותטבלו בזמן לביוץ!!!! אמןןן!!
  • כן, הלוואי ואמן לכולנו!!!

• הריונית בשנית- הבעיה אצלי שהכתמים מתחילים משהו כמו שבוע לפני המחזור, תחשבי שאנחנו בנידה בגלל הפרשות חומות עדינות כאלה (כן הן אסורות ) ועוד הזמן של המחזור שיחסית התקצר ברוך השם, ועוד הזמן של 7 נקיים. קיצר באסה.
    אז fultimemom במקרה שלי צריך לקחת את הטיפות האלו שבוע בערך לפני המחזור?
    h.d- אמן!!
  • ללי15 והריונית בשנית-מה קורה?? מה שלומכן?? איך הולך??
  • אצלי בסדר חמודה... השיניים כואבות לי כבר מרוב לימון...
    שיגעתי את בעלי.
    לא יודעת למה אבל יש בי התרגשות לא מוסברת...
    איך את?

• לא יודעת אם צריך לקחת כמה ימים לפני.
    על הבקבוק כתוב לקחת רק מהיום השלישי של הדימום.
    אבל תשאלי איפה שאת קונה את זה. בטח ידעו לענות לך.
  • הריונית בשנית- אתמול הצלחתי לעשות הפסק טהרה- יצא נקי...

א-ב-ל היום בבדיקה ראיתי משהו כ"כ נחמדדד...לא אדום...אבל לא נחמד...בעלי יקח את זה ב-18:30 לרב...ונראה אם הוא יגיד לנו שזה בסדר או שצריך לעשות הפסק מחדש.... תחזיקו לי אצבעות שהכל יהיה בסדר-והוא יאשר את זה!! הללווואיי!!!

מה איתך? מה לגבי הפסק??

אני לא השתמשתי כ"כ הרבה בלימון... אני מקווה שגם את לא מגזימה... לימון אחד ביום מהול במים,כן? חח
  • חחחחחחח.... כן רק אחד... יש גבול למה שניתן לסבול...
    חייבת להודות שזה ממש ממש ממש עוזר... היום או מחר הפסק בע"ה!!!!
    אם אני אעשה הפסק היום אז הלימון עזר לי לקצר בשלושה ימים!!!! את קולטת????
    תחזיקי אצבעות מאמושששש - אנחנו בדרך הנכונה!!!
    הלוואי והרב יאשר לך את ההפסק!!!

• בהצלחה בנות!
    אתן זוכרות שאפשר לעשות הפסק רק ביום הרביעי נכון? גם אם הצלחתן לפני (ע"פ הרב עובדיה, אשכנזיות נראה לי ביום החמישי)
  • ואוו!! ב-3 ימים?!?! זה מלאא!! איזה יופפפיי!! איך אני מאווווווושששרתתת בשבילללךך!! הללללווואייי ויצא לך היום לעשות את ההפסקק!!! הלוואייי!!

אמן אמן!! שיאשרר...היום הזה כ"כ קריטי......אחרי חודש שאנחנו היינו אסורים...כל יום משמעותי!
  • ללי 15- כן! זוכרות! אתמול זה היה היום הרביעי למחזור...היום זה החמישי...הצלחתי לעשות אתמול הפסק+מוך שיצא נקי לגמרי! היום בבדיקה הראשונה יצא צבע שצריך שאלה. בעלי ילך לשאול.
    תודה!!

• אמן שטהור! בהצלחה!
    תעדכני אותנו
  • כן היום זה היום החמישי למחזור...

• אעדכן. בעז"ה!! תודהה!!!!

הריונית בשנית-תעדכני גם אותנו מה קורה איתך היום! הלוואי שתצליחי. מחזיקה לך אצבעות. מתפללת להצלחתך!
  • ברורררר שאעדכן...

• הריונית בשנית- נו?!?!? מה קורה איתך??!?!

עדכון קצר-הרב אמר שהבדיקה לא טובה-טמאה ולכן אני צריכה לעשות שוב הפסק...אז עשיתי אתמול הפסק...שיצא טוב...אבל הבדיקה הראשונה של השעה נקיים יצא מוזר קצת...אז בעלי ילך לשאול אותו שוב מה הוא אומר לגביה...
    בכל אופן-אני יודעת שזה כנראה לא אפשרי אבל אמרתי לבעלי שישאל אתה רב אם אפשר לקצר לנו ביומיים את השבע נקיים... עכשיו אני רואה בבדיקות משהו לא כ"כ 100% כי אני יודעת שלא הכי פסקתי מדמים...ברגע שאני יודעת בוודאות שהפסקתי מדמים אני לא רואה אפילו כתמון קטנצ'יק!! אנחנו כבר לא יכולים........ אנחנו מפחדים להיכשל..........לא נראה לי שאנחנו כ"כ רחוקים משם.........באמת בעלי אמר לי היום בבוקר:"עד עכשיו היו לי כוחות.......עכשיו כבר התפרקתי......אני נשבר.....קשה לי....." וגם לי קשה...נורא!
  • תפני אלי במייל הפרטי, אני רוצה לכתוב לך כמה דברים:
    [email protected]

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • אוקיי...אפנה אלייך...עכשיו אני אשלח לך הודעה....
  • תבררי, יכול להיות שמותר לך לעשות בדיקה רק ביום הראשון והאחרון, ללבוש תחתונים כהים. אלו הקלות שבד"כ נותנים וזה יכול מאד להקל....

וחוץ מזה את יכולה לפנות למכון פועה. הם ממש מקסימים ועזרו לי הרבה פעמים. זה מספר הטלפון שלהם: 02-6535571
  • שלחתי לך מייל... תראי אם קיבלת אותו... :)
  • fultimemom- אני יודעת שאני יכולה לעשות בדיקה ביום הראשון והשביעי...אבל הלב שלי לא נותן לי לעשות רק את זה ואני עושה את כל הימים.... בסה"כ כל בדיקה זו מצווה שיוצרת מלאך שבסוף מלווה אותי למקווה! משתלם!

את ההקלות אלה אנחנו יודעים...זו לא הבעיה........הבעיה היא זמן ההמתנה הקשה..........כל יום שעובר זה לא יום אחד משבוע...... (-כמו נידה רגילה...) זה עוד יום בנוסף לחודש + 4 ימים..... כל יום שההפסק נדחה מבחינתינו זה קריטי..... כי זה לא כמו נידה רגילה... עכשיו אנחנו אסורים חודש +4 ימים... מהנידה הקודמת שלי.... היה לי נידה,בתולין ושוב נידה........
  • fultimemom- אני יודעת שאני יכולה לעשות בדיקה ביום הראשון והשביעי...אבל הלב שלי לא נותן לי לעשות רק את זה ואני עושה את כל הימים.... בסה"כ כל בדיקה זו מצווה שיוצרת מלאך שבסוף מלווה אותי למקווה! משתלם!

את ההקלות אלה אנחנו יודעים...זו לא הבעיה........הבעיה היא זמן ההמתנה הקשה..........כל יום שעובר זה לא יום אחד משבוע...... (-כמו נידה רגילה...) זה עוד יום בנוסף לחודש + 4 ימים..... כל יום שההפסק נדחה מבחינתינו זה קריטי..... כי זה לא כמו נידה רגילה... עכשיו אנחנו אסורים חודש +4 ימים... מהנידה הקודמת שלי.... היה לי נידה,בתולין ושוב נידה........
  • חמודה, לא נורא, זהו ניסיון גדול שתעמדו בו - בע"ה תגיעו למטרה הנכספת -
    אני לא הצלחתי לעשות אתמול הפסק... אבל מקווה מאוד מאוד שיהיה היום הפסק ואז זה קיצר לי ביומיים.
    בכל אופן ביום שישי אני מתכוונת לעשות מעקב זקיקים...
    אגב, הייתי לפני מספר דקות בבית מרקחת שהייתה בו מישהי מקסימה שאמרה לי שיש:
    א. שיח אברהם - אמרה שזה מעולה לעצירת כתמים וכו'...
    ב. טיפות מחזורית - שיש בו גם את שיח אברהם ועוד כאלו... ואין בו את ילקוט הרועים...
    עדיין לא קניתי כי למחזור הזה זה כבר לא יעזור ואני מאוד מקווה שגם לא אצטרך כי בע"ה יהיה הריון החודש... דבר שני אם אצטרך לקנות אז אני מעדיפה לקרוא על זה קצת באינטרנט ולשאול...
    אגב בקשר למכון פוע"ה - מקסימים שם ברמות על!! תמיד עוזרים... אני לא דתיה - רק שומרת נידה ונרות ועדיין מאוד מתחברת אליהם...
    יהיה בסדר מותק... קצת איפוק והמון סבלנות...

• בעז"ה תצליחי לעשות הפסק היום!!! את לא יודעת כמה אני מעריכה את הבנות שלא דתיות ושומרות טהרת המשפחה. אני מורידה בפניהן את הכובע!!! שאפוווו אחד גדולל!!! יהי רצון ובזכות זה תזכי לפרי בטן בריא,תקין,בקלות ובשמחהה!!!

מה התפקיד של מכון פוע"ה? מה הם עושים? אני מתקשרת ו...? מה אומרת...?
  • את מתקשרת ואומרת שיש לך שאלה הלכתית.
    מעבירים אותך לאחד הרבנים.
    את מספרת להם את המצב והם נותנים לך פתרונות.
  • הפתרון היחידי שישמח אותנו...או שיעזור לנו זה קיצור הימים בדרך לא דרך...... שזה בטח לא יגידו לנו........ לא?
  • הם לא יקצרו לך את הזמן של הנקיים אבל כן יתנו לך כל מיני פתרונות ויפנו אותך אולי לבודקת טהרה שיכולה לבדוק האם הדימום הוא טרי מהרחם או לא ואז לפסוק...
    אם לא ילך חלילה הפעם אז כדאי לפנות אליהם בשאלת רב...

• יש מצב כזה שאם רואים שהדם לאבא מהמקור-רחם אז יכולים להגיד שאני יכולה להתחיל לספור 7 נקיים גם אם יש צבעים שאם כביכול אסורים- כי הם לא מגיעים מהמקור....

אף אחד לא יוכל לקצר לי את הימים הנקיים,אה?
  • מנסיון-

אם את מתבססת על ההקלות של הבדיקות, תחתונים צבעוניים- זה מאד עוזר. אף אחד לא יתן לך לקצר את השבעה נקיים, אבל ההקלות האלו מאד עוזרות. אם את רוצה להטהר מהר זו מצווה להשתמש בהן! זה מה שאמרו לי לפחות

ולגבי ההפסק- את צריכה לשטוף את האזור ממש ממש טוב לפני שאת עושה הפסק. אולי יש לך שם דם ישן ובגללו את לא מצליחה להטהר. תנסי לשטוף טוב טוב, עדיף בישיבה עם ברכיים מקופלות- ולא בעמידה. כך אם יש דם ישן- לא תראי אותו יותר...
  • אני שוטפת את המקום...אבל בעמידה...ואח"כ שאני רוצה לבדוק אם אני באמת נקיה אני בודקת עם מגבון ואני רואה שאני לא נקיה...ושזה לא דם טרי...של עכשיו... אבל אני משום מה כאילו לא מצליחה להכניס למקום מים... ואז הוא לא מתנקה...... אני אנסה באמת בישיבה כמו שאת אומרת...עם רגלים מקופלות- תודה

אבל אני מקווה שבעז"ה הבדיקה של היום הראשון לשבע נקיים הרב יאשר אותה ויגיד שהיא בסדר וטהורה......ואז אוכל להמשיך ב-7 נקיים....
  • הריונית בשנית- מה קורה עם ההפסק?? תעדכני אותי!!!
  • את חמודה...
    עשיתי ביום רביעי תודה לאל קיצר לי ביומיים

מקווה שלא נפספס את הביוץ החודש...
    מה קורה איתך?

• יווו אז יצא לך הפסק ביום רביעי?!?! ב"ה!! איזה יופפפפי!!!!!!!! לא תפספסי! בעז"ה תבשרי אותנו בשורות משמחות של 9 חודשים מ-ה-מ-מ-י-ם!!!!
  • h.d מה שלומך?
    תגידי, איך קוראים לספר טהרה שדיברת עליו?
  • ללי 15 מה שלומך מותק?
    אצלי ב"ה הכל מצוין!

אממ...לגבי הספר-אני לא זוכרת את שמו. כשאגיע הביתה אבדוק ואגיד לך... משהו אם טהרה...אבל אני לא רוצה להגיד לך סתם...אם אזכר לפני שאגיע הביתה-אגיד לך....במידה ולא-אבדוק ואעדכן אותך. בסדר?
  • אני מחכה, תודה רבה!
  • ללי 15!! מה שלומך מותק??

ממ קוראים לספר "נתיבות טוהר" של הרבנית רות שמש.....
  • h.d., גם לי יש את אותה בעי'ה שהמחזור ארוך מידי ואני

מפספסת את הביוץ. מה שלי עזר זה כדורים שנקראים Hexa Kapron

כדורים לבנים כאלה שמייבשים את המחזור, אני כמובן יכולה לנסות

את כל שאר השיטות הטבעיות אבל זה הכי עוזר. כמובן שזה במרשם

רופא.

בהצלחה רבה!

נ.ב. אני יכולה לשלוח לך במייל הרבה עצות מועילות,

[email protected]

• h.d תודה מותק! עזרת לי מאוד
  • בוקר טוב בנות,
    איך הולך יש כבר עדכונים?
    לאן נעלמתן?